ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάικος στο Sportime: «Τιμή μας που παίζουμε για τον Παναθηναϊκό»!

Ο σκόρερ του «τριφυλλιού» στο φιλικό με την Αντβέρπ μιλάει αποκλειστικά στο Sportime.
Στάικος στο Sportime: «Τιμή μας που παίζουμε για τον Παναθηναϊκό»!

Ο Πασχάλης Στάικος έκανε μία πολύ καλή και μεστή εμφάνιση με την Αντβέρπ, η οποία επισφραγίστηκε μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Με μία… γκολάρα, έπειτα από εξίσου ανάλογα όμορφη δημιουργία του Αντονί Μουνιέ.

Ο 22χρονος κεντρικός μέσος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στην καριέρα του, όμως πλέον φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα του να κάνει ένα βήμα μπροστά. Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι τον πιστεύει και τα πάντα, πια, είναι στο χέρι του. Ή για την ακρίβεια στα… πόδια του.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Αντβέρπ, ο Στάικος μίλησε αποκλειστικά στο Sportime για το τέρμα που σημείωσε και τους στόχους της νέας σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε:

Μετά από δύο φιλικά παιχνίδια, ποια είναι τα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν για την κατάσταση του Παναθηναϊκού;

«Είναι νωρίς για εμάς, οι δύο ομάδες που αντιμετωπίσαμε είναι πιο έτοιμες. Θέλουμε να βγάλουμε πράγματα στις προπονήσεις. Κάποια θα εφαρμοστούν, κάποια άλλα όχι. Είναι και η κούραση στη μέση, αλλά υπάρχει καλή παρουσία ως ομάδα από την πλευρά μας. Βλέπουμε τη δουλειά μας να πιάνει τόπο».

Ο νέος προπονητής πιστεύει στον Στάικο κι αυτό φαίνεται σε φιλικά και προπονήσεις. Σου δίνει κίνητρο αυτό;

«Πάντα η εμπιστοσύνη από τους προπονητές δίνει κίνητρο στον παίκτη. Ότι μπήκα στην ενδεκάδα, πάντως, δεν σημαίνει κάτι. Μπορεί να έπρεπε να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες ή να δοκιμαστούν καταστάσεις. Πολύ νωρίς ακόμη, όταν μιλάμε μόλις για το δεύτερο φιλικό».

Πέτυχες ένα θαυμάσιο γκολ, που δίνει ώθηση στη νέα αυτή αρχή. Το θεωρείς ως επιστέγασμα των προσπαθειών σου;

«Το γκολ δίνει ώθηση. Σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα κάθε κατάσταση. Ξεμπλοκάρει το μυαλό. Ως εκεί όμως».

Νεανικό ρόστερ, πολλές οι ευκαιρίες που θα έχετε οι πιο νέοι ηλικιακά στην ομάδα. Είναι μία χρονιά ευκαιρία;

«Τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω μας. Οι νέοι παίκτες θέλουμε να παίξουμε στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μία δύσκολη περίοδος ξεπεράστηκε. Και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι το λέμε, απλά για να το λέμε. Είναι τιμή να παίζουμε στον Παναθηναϊκό. Είμαστε από την Ακαδημία εδώ. Προσωπικά από 13 ετών. Είναι σεζόν που θα μας δοθούν ευκαιρίες και θα τις κυνηγήσουμε».

Εκδρομή στο Ρότερνταμ ο Παναθηναϊκός

Αποκλειστικά πλάνα από το Αντβέρπ! (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάικος στο Sportime: «Τιμή μας που παίζουμε για τον Παναθηναϊκό»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.