ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Απασχολημένος με τον Παναθηναϊκό ο Πιεμπονγκσάντ»

Η υπόθεση της Μουσκρόν με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετική για τον Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος εξαγόρασε το 90% των μετοχών της τον Μάρτιο διότι έπρεπε ν’ αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς η Εξέλ και ν’ απεμπλακεί η προηγούμενη κατάσταση που, ουσιαστικά, έφερε και τον Ταϊλανδό εκεί. Νέο άρθρο στην ιστοσελίδα sportmagazine.levif.be πραγματεύεται την πορεία του βέλγικου συλλόγου, εκφράζοντας...
«Απασχολημένος με τον Παναθηναϊκό ο Πιεμπονγκσάντ»

Η υπόθεση της Μουσκρόν με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετική για τον Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος εξαγόρασε το 90% των μετοχών της τον Μάρτιο διότι έπρεπε ν’ αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς η Εξέλ και ν’ απεμπλακεί η προηγούμενη κατάσταση που, ουσιαστικά, έφερε και τον Ταϊλανδό εκεί.

Νέο άρθρο στην ιστοσελίδα sportmagazine.levif.be πραγματεύεται την πορεία του βέλγικου συλλόγου, εκφράζοντας παράπονα προς τη νέα ιδιοκτησία «η οποία ασχολείται με την αγορά του Παναθηναϊκού» όπως τονίζεται.

Ο δημοσιογράφος Πιερ Ντανβουά, αφού τονίζει τις ελλείψεις στο ρόστερ της Μουσκρόν στέκεται στην αποψίλωσή του από την αποχώρηση 4 παικτών (Μπολινγκί, Αβονίγι, Ροτάριου, Γκοβέα) και στην όχι επαρκή αντικατάστασή τους. Ξεκαθαρίζει ότι είναι νωρίς να κριθεί ο Πιεμπονγκσάντ, ωστόσο τα πρώτα δείγματα δεν είναι ελπιδοφόρα. «Ανέφερε συνεργασίες με την ασιατική αγορά, χορηγίες και παίκτες. Εξήγγειλε πρότζεκτ για το προπονητικό κέντρο. Είπε ότι θα βρεθούν πόροι, ώστε το κλαμπ να ενισχυθεί οικονομικά», καταγράφοντας και την τοποθέτηση στελέχους της Εξέλ ότι «ο Πιεμπονγκσάντ έχει πολλές ιδέες για να μεγαλώσει τον σύλλογο».

Ο Ντανβουά καταλήγει, επαναλαμβάνοντας και την τοποθέτηση προ ημερών του προέδρου Ντεκλέρκ ότι «ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ είναι απασχολημένος με την αγορά του Παναθηναϊκού». Όσα είναι γνωστά, λοιπόν, επιβεβαιώνονται και από το Βέλγιο. Μακάρι η Μουσκρόν να βρει τον δρόμο της, ωστόσο τον κόσμο του Παναθηναϊκού τον απασχολεί τι θα γίνει εδώ κι όχι τόσο το μέλλον της συμπαθούς Εξέλ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Απασχολημένος με τον Παναθηναϊκό ο Πιεμπονγκσάντ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.