ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θύελλα αντιδράσεων για το σχόλιο Κουτρουμπή στο Insta του Δώνη! (pic)

Μετά το φιλικό με τον Λεβαδειακό ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ανέβασε φωτογραφία στα social media, γράφοντας: «Καλή χρονιά να έχουμε! Όλοι μαζί μάγκες!». Θέλοντας να εμψυχώσει τους followers του, παραμονές μίας δύσκολης σεζόν για τους «πράσινους». Ανάμεσα στα σχόλια ξεχώρισε του πρώην συμπαίκτη του, Γιώργου Κουτρουμπή, που έγραψε: «Ήρεμα θα κλάψω Χρηστάκη μου…». Η κίνηση...
Θύελλα αντιδράσεων για το σχόλιο Κουτρουμπή στο Insta του Δώνη! (pic)

Μετά το φιλικό με τον Λεβαδειακό ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ανέβασε φωτογραφία στα social media, γράφοντας: «Καλή χρονιά να έχουμε! Όλοι μαζί μάγκες!».

Θέλοντας να εμψυχώσει τους followers του, παραμονές μίας δύσκολης σεζόν για τους «πράσινους». Ανάμεσα στα σχόλια ξεχώρισε του πρώην συμπαίκτη του, Γιώργου Κουτρουμπή, που έγραψε: «Ήρεμα θα κλάψω Χρηστάκη μου…».

Η κίνηση του έμπειρου αμυντικού θεωρήθηκε ειρωνική από τον κόσμο και συγκέντρωσε θύελλα σχολίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, σε σκληρούς τόνους.

Σάρκα από τις σάρκες του Παναθηναϊκού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θύελλα αντιδράσεων για το σχόλιο Κουτρουμπή στο Insta του Δώνη! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.