ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Λύση ο Γιαννακόπουλος»

Παρουσία 2.500 και πλέον, οπαδών, η συνέλευση της Θύρας 13 έστειλε μήνυμα στήριξης στον Γιαννακόπουλο και στράφηκε κατά του Γιάννη Αλαφούζου
«Λύση ο Γιαννακόπουλος»

Ηχηρό μήνυμα κατά του Γιάννη Αλαφούζου και υπέρ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Κατά την διάρκεια της έκτακτης συνέλευσης (28/3) της Θύρας 13 στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο κόσμος μίλησε και μάλιστα με δυναμικό ύφος. Αυτό που τόνιζαν άπαντες είναι πως ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στέλνει την ομάδα στον υποβιβασμό και η μόνη λύση είναι η έλευση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ μέσω του πλάνου «Athens Alive».

Περισσότεροι από 2.500 κόσμου βρέθηκαν στον «Τάφο του Ινδού» και ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό στο κάλεσμα της Θύρας 13. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την κατάσταση της ομάδας και άπαντες συμφώνησαν πως πρέπει να αναλάβουν δράση και οι ίδιοι.

Επίσκεψη οπαδών και στον Γιαννακόπουλο  Στο σπίτι του Αλαφούζου οι οπαδοί!

Η πρώτη κίνηση που αποφασίστηκε είναι η αποστολή επιστολών σε όλα τα κόμματα, προκειμένου να τα ενημερώσουν για την κατάσταση που έχει προκαλέσει στον σύλλογο ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θεωρεί πως παίζονται και πολιτικά παιχνίδια στις «πλάτες» του συλλόγου, γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι πολιτικοί φορείς, πρωτίστως η Νέα Δημοκρατία.

Εν συνεχεία θα συσταθεί πενταμελής επιτροπή, η οποία θα ζητήσει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον μοναδικό που έχει δείξει ενδιαφέρον για την ομάδα μέσω της πρότασης για το πρότζεκτ «Athens Alive». Ακούστηκε μάλιστα και το γνωστό σύνθημα υπέρ του Γιαννακόπουλου.

Μετά το πέρας της συνέλευσης, ο κόσμος έκλεισε συμβολικά την Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ειρηνικό τρόπο. Για λίγα λεπτά υπήρξαν συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου και στη συνέχεια άπαντες αποχώρησαν.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Λύση ο Γιαννακόπουλος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.