Επίσκεψη οπαδών και στον Γιαννακόπουλο

Έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρέθηκε μικρή αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού. Τα περίπου 20 άτομα που βρέθηκαν εκεί ζήτησαν να κινήσει γρηγορότερα τις διαδικασίες ώστε να πάρει την ΠΑΕ. Οι οπαδοί των «πρασίνων» εκτός από την παρουσία του έξω από το σπίτι του Αλαφούζου, επισκέφθηκαν και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, θέλοντας ουσιαστικά...
Επίσκεψη οπαδών και στον Γιαννακόπουλο

Έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρέθηκε μικρή αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού. Τα περίπου 20 άτομα που βρέθηκαν εκεί ζήτησαν να κινήσει γρηγορότερα τις διαδικασίες ώστε να πάρει την ΠΑΕ.

Οι οπαδοί των «πρασίνων» εκτός από την παρουσία του έξω από το σπίτι του Αλαφούζου, επισκέφθηκαν και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, θέλοντας ουσιαστικά να του δείξουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του και να του ζητήσουν να ενταθούν οι προσπάθειες ώστε η ΠΑΕ να περάσει στην κοινοπραξία «Athens Alive».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίσκεψη οπαδών και στον Γιαννακόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.