ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος και τυπικά οι δίκες Εσιέν-Κουτρουμπή

Έκλεισαν για τον Παναθηναϊκό οι υποθέσεις προσφυγών των δύο ποδοσφαιριστών.
Τέλος και τυπικά οι δίκες Εσιέν-Κουτρουμπή

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε οριστικά κι αμετάκλητα με τις υποθέσεις προσφυγών των Μάικλ Εσιέν και Γιώργου Κουτρουμπή, με το Διαιτητικό Δικαστήριο να ανακοινώνει επίσημα το γεγονός αυτό.

Αναλυτικά: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την υπ αριθμ 18825/2018 αίτηση του αιτούντος Michael Essien κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, νόμιμα εκπροσωπούμενος από την πληρεξούσια δικηγόρο του Ασπασία Σoυλούκου, δήλωσε παραίτηση επί της ασκηθείσας από 2-7-2018 αίτησής του με αριθμ.πρωτ.18825/2018.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 3.7.2018 και με αριθμό πρωτ.ΕΠΟ. 18827/2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γεωργίου Κουτρουμπή, κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς:

α) Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γεώργιος Κουτρουμπής με το από 1.8.2018 και με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 21302/2018 έγγραφό του δήλωσε παραίτηση επί της ασκηθείσας με αριθμ.πρωτ.ΕΠΟ 18827/2018 αίτησής του.

β) Η αιτούσα ΠΑΕ εκπροσωπούμενη από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της Αλκιβιάδη Παπαντωνίου δήλωσε παραίτηση επί της ασκηθείσας με αριθμ. πρωτ. ΕΠΟ 19514/2018 αίτησής της».

Ώρα… Παϊρόζ

Aνακοινώθηκαν Βέργος και Καμπετσής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος και τυπικά οι δίκες Εσιέν-Κουτρουμπή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.