ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόρεκ στο Sportime: «Μαζί στην Αθήνα Ζάχαβι-Γκροσίτσκι»!

Το Sportime.gr ήρθε σε απευθείας επαφή με τον Πολωνό δημοσιογράφο, ο οποίος πηγαίνει το θέμα Γκροσίτσκι ακόμα ένα βήμα παραπέρα!
Μπόρεκ στο Sportime: «Μαζί στην Αθήνα Ζάχαβι-Γκροσίτσκι»!

Ο Μάτεους Μπόρεκ επανέφερε για τα καλά στο προσκήνιο το θέμα της απόκτησης του Καμίλ Γκροσίτσκι από τον Παναθηναϊκό, κάνοντας τη σχετική αποκάλυψη στην εκπομπή «Cafe Futbol» που παρουσιάζει στο «PolSat Sport», όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (λινκ στο τέλος του κειμένου).

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ, το Sportime.gr ήρθε σε απευθείας επικοινωνία με τον Μπόρεκ. Στην ερώτηση αν ο Γκροσίτσκι κλείνει προσεχώς στο «τριφύλλι», όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ο Πολωνός δημοσιογράφος απάντησε: «Πιθανότατα την Τρίτη (σ.σ. 28/8). Έρχεται στην Αθήνα με τον μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι». Επιπροσθέτως, όταν του αναφέραμε πως από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν το θέμα, ο Μπόρεκ απάντησε χαμογελώντας: «Θα δούμε…».

Με βάση τον Ματέους Μπόρεκ, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη «βόμβα» Γκροσίτσκι. Κάτι που αν όντως συμβεί, θα πρόκειται για μία από τις καλύτερες προσθήκες που έγιναν το τρέχον καλοκαίρι στην Ελλάδα!

Τέλος, είναι προφανές ότι ενδεχόμενη έλευση του Πολωνού εξτρέμ στους «πράσινους», θα συνιστά κίνηση με τη σφραγίδα του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Είναι γνωστές άλλωστε οι άριστες σχέσεις του Ταϊλανδού με τον Ζάχαβι, ο οποίος δουλεύει εξ’ αρχής πάνω στην περίπτωση του 30χρονου εξτρέμ της Χαλ.

Μπόρεκ: «Την Τρίτη υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Γκροσίτσκι»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπόρεκ στο Sportime: «Μαζί στην Αθήνα Ζάχαβι-Γκροσίτσκι»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.