ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έβαλε 1 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος!

Η συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης, ανεξάρτητα με το τι θα ισχύσει τελικά κι αν αρθεί η ποινή υποβιβασμού για ομάδες που δεν πληρούν τα κριτήρια ή δοθεί η περιβόητη παράταση από την UEFA, αποτελεί την προτεραιότητα – έστω κι ετεροχρονισμένα – στο «τριφύλλι». Στην προσπάθεια που εξελίσσεται ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, το...
Έβαλε 1 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος!

Η συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης, ανεξάρτητα με το τι θα ισχύσει τελικά κι αν αρθεί η ποινή υποβιβασμού για ομάδες που δεν πληρούν τα κριτήρια ή δοθεί η περιβόητη παράταση από την UEFA, αποτελεί την προτεραιότητα – έστω κι ετεροχρονισμένα – στο «τριφύλλι».

Στην προσπάθεια που εξελίσσεται ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ περίπου ώστε να πληρωθεί ό,τι επείγει και να διακανονιστούν οφειλές με όσους πιστωτές έχουν τέτοια διάθεση. Τα χρήματα αυτά είναι δεδομένο ότι δεν φτάνουν για τα πάντα, απλώς αποτελούν μία «ένεση» ρευστότητας στα ταλαιπωρημένα ταμεία της ΠΑΕ. Πέραν της ομάδας εργασίας, η οποία χειρίζεται τις διαβουλεύσεις, φαίνεται ότι υπάρχει επικουρική βοήθεια κι από αρμόδια εταιρεία που αναζητά λύση με τις πιο δύσκολες κι απαιτητικές περιπτώσεις (οφειλές σε ομάδες ή χρέος σε πρώην ποδοσφαιριστές που βρίσκονται, πλέον, μακριά και η επικοινωνία μαζί τους είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολη).

Διαρροή περί «δανείου» επιχειρηματία προς τον Γιάννη Αλαφούζο, με… εγγύηση τη δόση των 725 χιλιάδων ευρώ της Αλ Αΐν για τον Μάρκους Μπεργκ, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Το πιθανότερο σενάριο είναι να προέρχεται από το περιβάλλον του πρώην προέδρου, με προφανή σκοπό να μην μυριστεί «ψητό» το σύνολο των πιστωτών και πέσουν αυτοί επάνω όπως οι μύγες στο μέλι… Όπως, τέλος, έχει ξεκαθαρίσει η εφημερίδα Sportime ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την απεμπλοκή του από τους «πράσινους» προτίθεται να ζητήσει όσα χρήματα έχει βάλει από 21 Σεπτεμβρίου του 2017 και μετά από τον επόμενο ιδιοκτήτη. Οπότε η διαρροή του «δανείου», μπορεί να στηριχτεί δευτερευόντως στην αιτίαση αυτή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβαλε 1 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.