Sportime

Συντάσσεται το ιδιωτικό συμφωνητικό

Λάμπρος Γκαραγκάνης 1 λεπτά ανάγνωσης
Συντάσσεται το ιδιωτικό συμφωνητικό
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ταϊλανδός παρακολούθησε από σουίτα του Ολυμπιακού Σταδίου τον αγώνα με τη Λαμία, φόρεσε κασκόλ του Παναθηναϊκού, χειροκρότησε τα γκολ κι αποχώρησε λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι. Μαζί με τον γιο του Πιτ, τον στενό συνεργάτη του Τζακ Σρισουμρίντ και τον Άβρααμ Γκραντ ήταν και ο Στράτος Σωπήλης ως συνδετικός κρίκος με τους εκπροσώπους της επόμενης ημέρας των «πράσινων».

Νωρίτερα υπήρχε πολύωρη σύσκεψη με το επιτελείο του, τον Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του εφοπλιστή ώστε να οριστούν και ν’ αποτυπωθούν στο χαρτί οι τελευταίες λεπτομέρειες του ιδιωτικού συμφωνητικού που θα υπογραφεί την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Η ενεργοποίησή του, όπως εδώ κι εβδομάδες έχει προαναγγείλει το Sportime, θα είναι η κάλυψη της ΑΜΚ των 10 εκατ. ευρώ από τον Παϊρόζ και τους συνεργάτες του από την Ασία και το Ισραήλ.

Η διαδικασία βρίσκεται στη σύνταξη της συμφωνίας, στην τρίτη ημέρα εργασίας των δύο πλευρών. Πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ η αλλαγή ιδιοκτησίας στους «πράσινους».

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λάμπρος Γκαραγκάνης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα