Sportime

Ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ για τα εισιτήρια με Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστή τη θύρα στο Περιστέρι, από την οποία θα προμηθεύονται οι φίλαθλοι της ομάδας τα εισιτήρια, ενόψει του προσεχούς φιλικού με τον Ατρόμητο.

Χρήστος Δημόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ για τα εισιτήρια με Ατρόμητο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, στο Σαββατιάτικο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα από τη φιλική αναμέτρηση στα Δυτικά Προάστια, θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Επίσης, έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στο φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, θα υπάρχει εκδοτήριο στη θύρα 5 για διάθεση εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατεθούν στους πυρόπληκτους στο Μάτι Αττικής».

http://www.sportime.gr/podosfairo/superleague/141163/synechizetai-i-propolisi-eisitirion-toy-filikoy-atromitos-panathinaikos/

http://www.sportime.gr/panathinaikos/141078/proedros-nant-aperripse-ton-panathinaiko-gia-ta-lefta-o-sigkthorson/

http://www.sportime.gr/panathinaikos/140686/otan-o-pairoz-diekdikoyse-tin-mpornto/

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Χρήστος Δημόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα