ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διούδης στο Sportime: «Κάθε ματς σαν τελευταίο»

Η συνέντευξη του Σωκράτη Διούδη στην έντυπη έκδοση του Sportime.
Διούδης στο Sportime: «Κάθε ματς σαν τελευταίο»

Το στίγμα του νέου Παναθηναϊκού, ο οποίος θα παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη και στο τέλος θα κάνει «ταμείο», έδωσε ο Σωκράτης Διούδης.

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» μίλησε στην έντυπη έκδοση του Sportime, στην ειδική έκδοση για τη Super League, για το νικηφόρο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα, καθώς και για το -6 που σβήστηκε στις πρώτες δύο κιόλας αγωνιστικές.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Διούδη:

Σωκράτη, ο Παναθηναϊκός έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα κι έσβησε με το «καλημέρα» το -6. Πόσο σημαντικό είναι αυτό ενόψει της συνέχειας;

«Εντάξει, αυτό ήταν το πιο σημαντικό απ’ όλα. Ξέραμε ότι υπήρχε αυτή η τιμωρία από πέρσι και όντως, ήταν ένα βάρος που έπρεπε να το βγάλουμε από πάνω μας. Ευτυχώς τα καταφέραμε πολύ νωρίς, ξεκινήσαμε πολύ καλά κι έχουμε πετύχει δύο νίκες. Όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και δυστυχώς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, με τις δύο νίκες αυτές έχουμε μηδέν βαθμούς. Οπότε τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Με τη Λαμία ο Παναθηναϊκός ήταν λίγο αγχωμένος στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με το πως εμφανίστηκε στην επανάληψη. Γιατί συνέβη αυτό;

«Σίγουρα o στόχος μας είναι να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από την αρχή. Δυστυχώς, δεν είχαμε πάρα πολύ ενέργεια με τη Λαμία. Βέβαια δεν παίζουμε και μόνοι μας, ο αντίπαλος είχε προσεγγίσει σωστά το παιχνίδι και μας είχε κλείσει αρκετά καλά τους χώρους. Αυτό μας δυσκόλεψε λίγο και σίγουρα μας άγχωσε κάπως. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε περισσότερη ενέργεια, καταφέραμε να κάνουμε πιο πολλούς συνδυασμούς, βρήκαμε περισσότερους χώρους στον αγωνιστικό χώρο κι έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Ο Γιώργος Δώνης έχει επαναλάβει ότι τον Παναθηναϊκό πρέπει να τον αντιλαμβάνονται ως κανονική ομάδα, η οποία δεν έχει δικαιολογία αποτυχίας. Συνολικά, έχετε θέσει κάποιο συγκεκριμένο στόχο γι’ αυτή τη χρονιά. Ή βλέπετε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι όπου βγει;

«Αυτό είναι το πιο σημαντικό, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας φέτος. Να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κάθε αγώνα σαν τελευταίο και να τα δίνουμε όλα για να παίρνουμε τη νίκη. Εφόσον το κάνουμε αυτό, στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Μ’ αυτή τη νοοτροπία νομίζω, ότι θα μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

Στο μυαλό του Παϊρόζ η Παιανία!

Δυνατό τεστ στο Περιστέρι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διούδης στο Sportime: «Κάθε ματς σαν τελευταίο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.