ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα δεδομένα για το ντεμπούτο του Μακέντα

Πότε αναμένεται να δούμε τον Ιταλό επιθετικό ν΄αγωνίζεται με τα πράσινα.
Τα δεδομένα για το ντεμπούτο του Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα προσπαθεί καθημερινά στο Κορωπί ν’ ανεβάσει ρυθμούς και να πλησιάσει τη φυσική κατάσταση των συμπαικτών του.

Η διάθεση του Ιταλού επιθετικού είναι δεδομένη, όμως ακόμη έχει δρόμο μπροστά του για να φτάσει στο 100%. Απέναντι στην ΑΕΛ δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή, με τον Γιώργο Δώνη να τον κρίνει ανέτοιμο.

Στο προσεχές ματς με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ δεν αποκλείεται ο Κίκο να μπει στην 18άδα. Για λόγους που έχουν περισσότερο σχέση με το να εγκλιματιστεί στην ομάδα, παρά στο να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να παίξει.

Υπό τις παρούσες συνθήκες και με βάση τη λογική του Δώνη ν’ αγωνίζεται κάθε ποδοσφαιριστής όταν είναι έτοιμος, το ντεμπούτο του Μακέντα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας και για την ακρίβεια, στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό (26/9).

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό: Ίωση ο Βέργος

Η ησυχία στο ιδιοκτησιακό και το «όχι» της Deloitte που προσπέρασε ο Παϊρόζ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα δεδομένα για το ντεμπούτο του Μακέντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.