ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μακέντα: «Πρόκληση ο Παναθηναϊκός, μου δίνει νέα κίνητρα»

Σε γερμανική ιστοσελίδα μίλησε ο Ιταλός στράικερ του «τριφυλλιού».
Μακέντα: «Πρόκληση ο Παναθηναϊκός, μου δίνει νέα κίνητρα»

Συνέντευξη στη γερμανική ιστοσελίδα 11freunde.de παραχώρησε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Μεταξύ άλλων, ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός για εκείνον αποτελεί μία συναρπαστική πρόκληση, εκφράζοντας την άποψη πως είναι θέμα χρόνου να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος φορ σημείωσε: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε ενδιαφέρον για εμένα άμεσα. Εγώ ο ίδιος μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου και καταλήξαμε σε συμφωνία. Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι μια συναρπαστική πρόκληση και μου δίνει πολλά νέα κίνητρα.

Είναι ένα μεγάλο σωματείο κι εκτιμώ πολύ, τόσο την ομάδα, όσο και τους φιλάθλους της. Νομίζω ότι πλέον έχω την απαιτούμενη ωριμότητα για την καριέρα μου. Αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο ήρεμα, δίνω περισσότερη προσοχή στο σώμα μου και θέλω πάντα να είμαι 100% έτοιμος.

Τώρα θέλω να κάνω μια καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, μ’ αυτή την ομάδα ή με κάποια άλλη. Ξέρω τι άλλο μπορώ να δώσω σε αυτό το άθλημα, γιατί βλέπω καθημερινά πως προπονούμαι. Νομίζω ότι είναι, απλώς, θέμα χρόνου και τύχης».

«Γενικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό ο Γκραντ»

Αυτός είναι ο Αφρικανός που δοκιμάζεται στον Παναθηναϊκό (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μακέντα: «Πρόκληση ο Παναθηναϊκός, μου δίνει νέα κίνητρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.