ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μακέντα: Καλύτερη εκκίνηση από Μπεργκ και Τζιμπρίλ!

Εντυπωσιακός στο ξεκίνημά του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ιταλός επιθετικός!
Μακέντα: Καλύτερη εκκίνηση από Μπεργκ και Τζιμπρίλ!

Πέραν των πιτσιρικάδων, που σε κάθε ευκαιρία αναδεικνύονται με τις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό χώρο, ο Φεντερίκο Μακέντα είναι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει τραβήξει εσχάτως τα βλέμματα πάνω του.

Μπορεί η μεταγραφή του να έγινε δίχως τυμπανοκρουσίες και συνοδευόμενη από μπόλικη αμφισβήτηση, όμως ο Ιταλός σ’ αυτό το ξεκίνημα εντυπωσιάζει. Ο απολογισμός του; 2 γκολ και 1 ασίστ σε 3 συμμετοχές. Σ’ όλα τα ματς που έχει αγωνιστεί, δηλαδή, ο 27χρονος φορ έχει καταφέρει να δώσει κάτι στον Γιώργο Δώνη. Είτε αυτό αφορά τη δημιουργία, είτε την εκτέλεση.

Μάλιστα ο Κίκο Μακέντα καταγράφει καλύτερη εκκίνηση, ακόμα κι από τα «ιερά τέρατα» των τελευταίων προηγούμενων ετών για τον Παναθηναϊκό στη γραμμή κρούσης, τους Μάρκους Μπεργκ και Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Σουηδός παικταράς έφτασε τα 2 γκολ με την πράσινη φανέλα μετά από 5 αγώνες εν Ελλάδι. Ο Γάλλος σούπερ σταρ, από την άλλη, πέτυχε την ίδια επίδοση σε 6 εγχώριες αναμετρήσεις. Τη στιγμή, που ο Ιταλός στράικερ μετράει 2 τέρματα σε 3 εμφανίσεις!

Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι ο Μακέντα, ντε και καλά, θα έχει προσφορά ανάλογη των Μπεργκ και Σισέ. Οι δύο αυτοί, άλλωστε, σκόραραν 95 και 55 γκολ αντίστοιχα με το «τριφύλλι» στο στήθος. Όπως και να’ χει, ωστόσο, η αρχή που έχει πραγματοποιήσει κρίνεται ως η πλέον ελπιδοφόρα.

Μέσα στο 2019: Λεωφόρος για Βοτανικό ή Athens Alive!

Η αμήχανη στιγμή που τα ξέρεις όλα και γράφεις τα αντίθετα!

Τα φώτα δεν έπεσαν επάνω στον Θεοχάρη, αλλά θα γίνει κι αυτό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μακέντα: Καλύτερη εκκίνηση από Μπεργκ και Τζιμπρίλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.