ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα βρήκαν Γιαννακόπουλος-Αλαφούζος για το χρέος στον Ερασιτέχνη!

Απόλυτη επιβεβαίωση του Sportime.gr, που από τις 22/9 είχε αναδείξει τη συναινετική στάση το δύο ανδρών, απέναντι στο ζήτημα των οφειλών προς τη «Μάνα του Λόχου».
Τα βρήκαν Γιαννακόπουλος-Αλαφούζος για το χρέος στον Ερασιτέχνη!

Οριστικά εκτός των δικαστηρίων θα λυθεί η διαφορά που είχε ανακύψει ανάμεσα σε ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνη, αναφορικά με τις οφειλές που είχε το ποδοσφαιρικό τμήμα στον ΑΟ.

Σε απόλυτη επιβεβαίωση του Sportime.gr, που από τις 22/9 (σ.σ. όπως θα δείτε στο link παρακάτω) είχε κάνει λόγο για κοινή επιθυμία Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί ανακωχής, σήμερα (12/10) ΠΑΕ και Ερασιτέχνης έφτασαν σε πλήρη συμφωνία, για τη ρύθμιση του χρέους προς τη «Μάνα του Λόχου».

Η συμφωνία περιλαμβάνει την υπογραφή νέας σύμβασης, η οποία ρυθμίζει την καταβολή του οφειλομένου ποσού σε 24 δόσεις, από τις 60 δόσεις που προέβλεπε η προηγούμενη σύμβαση. Όλα πλέον συνηγορούν, στο ότι ΠΑΕ και Ερασιτέχνης έχουν αφήσει πίσω τους τη σφοδρή διαμάχη του καλοκαιριού, έχοντας επιλέξει να βάλουν σε προτεραιότητα, πια, την ενότητα του συλλόγου.

Επαφή Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου για το χρέος στον Ερασιτέχνη

Και στο βάθος Πανιώνιος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα βρήκαν Γιαννακόπουλος-Αλαφούζος για το χρέος στον Ερασιτέχνη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.