ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ (pics)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ανανέωση συνεργασίας των δύο πλευρών
Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ (pics)

Σε εκδήλωση για την συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΟΠΑΠ, βρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του «τριφυλλιού» ήταν παρόντες στην εκδήλωση, όπου μάλιστα υπήρξε και ομιλία από πλευράς ποδοσφαιριστών. Αυτός που επιλέχθηκε να μιλήσει για λογαριασμό των συμπαικτών του ήταν ο Αντονί Μουνιέ, ενώ στο βήμα παρευρέθηκαν και οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης. Από πλευράς ΟΠΑΠ, ομιλητές ήταν οι κ.κ. Μετεγιόφσκι και Χριστοφόρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης για την επέκταση της χορηγικής συμφωνίας των δύο πλευρών, με τη μεριά του «τριφυλλιού» να τονίζει την σημαντικότητα αυτής της συμφωνίας για την νέα σεζόν.

Στη διάρκεια της ομιλίας τους, Δώνης και Νταμπίζας εξέφρασαν την ευχή τους να υπάρχει ανταποδοτικότητα στη συνεργασία των δύο πλευρών, με επιτυχίες της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παίκτες και προπονητής, έδωσαν στους ανθρώπους του ΟΠΑΠ μια φανέλα του Παναθηναϊκού με το Νο60, αριθμός που παραπέμπει στα χρόνια που κλείνει ο ΟΠΑΠ από την έναρξη της λειτουργίας του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.