ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουζούκης: «Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε σαν γενιά»

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην έντυπη έκδοση του Sportime.
Μπουζούκης: «Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε σαν γενιά»

Ξεπετάχτηκε απότομα, ενδεχομένως να νομίζουν ορισμένοι. Αλλά όποιος έβλεπε την πορεία του Γιάννη Μπουζούκη από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, κιόλας, θα διαπίστωνε ότι το «μπαμ» που κάνει τώρα ο μικρός, ήταν το φυσικό επακόλουθο της εξέλιξής του.

Το καλοκαίρι ο Γιώργος Δώνης πήρε στα χέρια του ένα νεαρό ποδοσφαιριστή, τον οποίο ελάχιστοι θα περίμεναν να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή. Σ’ εκείνον αρκούσε, όμως, ότι τον πίστευε ο προπονητής του. Ο Γιάννης Μπουζούκης συμπεριλαμβάνεται στους μικρούς, που σ’ αυτή την επανεκκίνηση του «τριφυλλιού» έχει κλέψει τις εντυπώσεις, καταγράφοντας μέχρι στιγμής 6 συμμετοχές, με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός από την Πρέβεζα ήξερε ανέκαθεν… καντάρια μπάλα. Φέτος δυνάμωσε πολύ, δούλεψε αναλόγως και κέρδισε με το «σπαθί» του το σημαντικότερο για έναν αθλητή. Την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του κόουτς. Προνόμιο, που δεν το είχε τα προηγούμενα χρόνια στην πρώτη ομάδα. Το Sportime συνάντησε τον Μπουζούκη στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΟΠΑΠ για τον Παναθηναϊκό, με τον ταλαντούχο άσο να δέχεται με χαρά να συνομιλήσει μαζί μας.

Γιάννη ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη συνεργασία του με τον ΟΠΑΠ. Πόσο σημαντική είναι η χορηγική σχέση αυτή για το σύλλογο;

«Είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ πέρα κι έχουμε επεκτείνει τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Όπως είπαν και προηγουμένως οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ, είναι ένας πολύ μεγάλος χορηγός και τον ευχαριστούμε που μας στηρίζει».

Είστε μία γενιά παιδιών που έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Θεωρείς πως μπορείτε να καταστείτε η φουρνιά, που θα κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή ξανά;

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω σ’ αυτό. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό, αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν διαβεβαιώσεις».

Το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσά σας φαίνεται με την πρώτη ματιά. Είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

«Ναι, όντως, αυτό το κλίμα που βγαίνει προς τα έξω είναι το αληθινό που υπάρχει. Είμαστε όλοι μία οικογένεια, με τα παιδιά περνάμε πολλές ώρες μαζί και το βγάζουμε αυτό και στον αγωνιστικό χώρο πιστεύω».

Στο πρωτάθλημα τώρα, έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Είστε έτοιμοι για τη νίκη;

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κι αν μπορέσουμε να βγάλουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής στο γήπεδο, θεωρώ ότι θα κερδίσουμε το ματς».

Σας αγχώνουν τα απανωτά ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό που έπονται;

«Κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, όπως είπα και πριν. Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Σίγουρα είναι διαφορετικό το να παίζεις ντέρμπι και θα τα δώσουμε όλα κι εκεί».

Η συμβολή του κόσμου είναι σημαντική στη φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού για κάτι καλό;

«Είναι τεράστια η βοήθεια του κόσμου. Τον θέλουμε σε κάθε αγωνιστική στο γήπεδο, όσο πιο πολύ γίνεται. Ήδη, μας έχει στηρίξει αρκετά κι επιθυμούμε αυτό να συνεχιστεί και στα επόμενα ματς».

Η μανατζερική πιάτσα… βλέπει μόνο Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό

Κολοβέτσιος: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας» (video)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπουζούκης: «Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε σαν γενιά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.