ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Καμία αναφορά στον Παϊρόζ στην έρευνα της Μουσκρόν

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αλλαγή ιδιοκτησιακού σχήματος, σύμφωνα με ό,τι επισήμως έχει επιβεβαιωθεί. Επόμενο είναι ό,τι αφορά τον Παϊρόζ να «τρέφει» την επικαιρότητα των «πράσινων». Το Sportime έχει τονίσει εγκαίρως τους λόγους που ώθησαν τον Ασιάτη ν’ ασχοληθεί με τη Μουσκρόν, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των ελεγκτικών Αρχών εδώ και μία πενταετία. Σύμφωνα με...
Παναθηναϊκός: Καμία αναφορά στον Παϊρόζ στην έρευνα της Μουσκρόν

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αλλαγή ιδιοκτησιακού σχήματος, σύμφωνα με ό,τι επισήμως έχει επιβεβαιωθεί.

Επόμενο είναι ό,τι αφορά τον Παϊρόζ να «τρέφει» την επικαιρότητα των «πράσινων». Το Sportime έχει τονίσει εγκαίρως τους λόγους που ώθησαν τον Ασιάτη ν’ ασχοληθεί με τη Μουσκρόν, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των ελεγκτικών Αρχών εδώ και μία πενταετία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport.be, από τις πλέον αξιόπιστες στην ειδησεογραφία του βέλγικου ποδοσφαίρου, έγιναν 3 συλλήψεις από την Αστυνομία μετά από έρευνα που διεξήχθη στα σπίτια τους. Τα ονόματα των συλληφθέντων δεν γνωστοποιήθηκαν. Προφανώς πρόκειται για πρόσωπα που έχουν σχέση με την Εξέλ.

Η έρευνα από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας και το Διαιτητικό Δικαστήριο του Βελγίου στ’ αθλητικά θέματα αφορά τη μετοχική σύνδεση ατζέντηδων με τη Μουσκρόν, κάτι που απαγορεύεται στο Βέλγιο. Εκ των κατηγοριών, οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψη των ατόμων είναι και η πλαστογραφία εγγράφων. Η κύρια κατηγορία αφορά τη χρηματοδότηση της Εξέλ από υπεράκτιες εταιρείες ελεγχόμενες από μάνατζερ. Κάτι που ρητά είναι παράνομο, σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας.

Που κολλάει ο Πιεμπονγκσάντ σ’ όλο αυτό; Έχει στην κατοχή του τις μετοχές της Εξέλ και μοιραία συνδέεται. Πάντως στο δημοσίευμα του sport.be το όνομα του Ταϊλανδού δεν αναφέρεται πουθενά. Λογικό, αφού τα αδικήματα δεν έχουν γίνει επί των ημερών του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Καμία αναφορά στον Παϊρόζ στην έρευνα της Μουσκρόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.