ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό ο Λουντ

Οι δηλώσεις του άσου της Χιχόν στο συνδρομητικό κανάλι
Δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό ο Λουντ

Στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Ρόμπιν Λουντ λίγες ώρες πριν από το ματς της εθνικής του με την αντίστοιχη της Ελλάδας.

«Μετά το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο που μίλησα με τους παλιόφιλους μου τον Ζέκα, τον Κουρμπέλη και τον Κολοβέτσιο παρά το αποτέλεσμα που είχε έρθει και ελπίζω να συνεχίσουμε να μιλάμε», είπε ο Φινλανδός μέσος στο Cosmote TV.

Ερωτηθείς αν αισθάνεται νοσταλγία για τον Παναθηναϊκό, ο νυν άσος της Χιχόν απάντησε: «Ναι, φυσικά μου λείπουν. Είναι πάντα στην καρδιά μου όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού. Μου λείπουν πολύ τα παιδιά, ο σύλλογος και οι φίλαθλοι μας και όλα γύρω από την ομάδα αλλά είμαι χαρούμενος που θα δω μερικά παιδιά μετά το παιχνίδι».

Τέλος ρωτήθηκε αν παρακολουθεί την τέως ομάδα του: «Ναι τους παρακολουθώ συχνά και είμαι πραγματικά χαρούμενος που τα παιδιά τα πηγαίνουν πραγματικά καλά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο με ένα πιο επιτυχημένο μέλλον».

Βοτανικός: Αυτοψία σ’ ένα παλάτι επάνω στις λάσπες (pics/vids)

Παναθηναϊκός: Δύο γκολ ο Εμμανουηλίδης με Γιβραλτάρ

Βοτανικός: Όλα ΓΙΝΟΝΤΑΙ για να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό ο Λουντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.