ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Μακέντα

Ο Ιταλός επιθετικός θα μείνει εκτός προπονήσεων αυτήν την εβδομάδα
Παναθηναϊκός: Εκτός ο Μακέντα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ένα νέο πρόβλημα από την Πέμπτη (15/11), έπειτα από εκείνο του Αντονί Μουνιέ.

Συγκεκριμένα, ένα χτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική δέχθηκε ο Φεντερίκο Μακέντα, με συνέπεια να αισθάνεται συνεχιζόμενα συμπτώματα στην περιοχή του δελτοειδούς συνδέσμου.

Ο Ιταλός επιθετικός θα μείνει εκτός προπονήσεων αυτήν την εβδομάδα και θα επανενταχθεί την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

O Δημήτρης Κολοβέτσιος, από την πλευρά του, αισθάνεται ενοχλήσεις στην έσω πλευρά της δεξιάς ποδοκνημικής, όπου υπέστη διάταση συνδέσμου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ακολουθεί φυσικοθεραπεία και θα αξιολογείται καθημερινά, ενώ η επανένταξή του αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Θερμή υποδοχή επιφυλάχθηκε στον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος έδωσε το “παρών” στο προπονητικό κέντρο και ακολούθησε ήπια φυσικοθεραπευτική αγωγή.

Ο ίδιος αισθάνεται καλά, αλλά το ιατρικό τιμ του έδωσε οδηγίες για περαιτέρω ξεκούραση και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρχίσει ατομικές προπονήσεις ήπιας μορφής.

Τέλος, ο Όμρι Άλτμαν προπονήθηκε για πρώτη φορά φέτος μαζί με τους συμπαίκτες του και, μάλιστα, έπαιξε στο οικογενειακό διπλό, σε χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς να πιεστεί.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό δίτερμα, η προπόνηση της Παρασκευής (16/11) είναι πρωινή (11:00), όπως κι εκείνη του Σαββάτου (17/11), ενώ για την Κυριακή (18/11) έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Η Λεωφόρος των «καλύτερων ημερών» (pics)

Παναθηναϊκός: Δύο γκολ ο Εμμανουηλίδης με Γιβραλτάρ

Βοτανικός: Αυτοψία σ’ ένα παλάτι επάνω στις λάσπες (pics/vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Εκτός ο Μακέντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.