ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Εμμανουηλίδης είναι σε φόρμα

Ο 18χρονος επιθετικός αποδεικνύει στον Γιώργο Δώνη ότι έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει
Παναθηναϊκός: Ο Εμμανουηλίδης είναι σε φόρμα

Η «ξηρασία» του Φεντερίκο Μακέντα και ο τραυματισμός του Αντονί Μουνιέ προβληματίζουν τον Γιώργο Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ και απείχε ελάχιστα λεπτά από τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης», αγωνιζόμενος κατ’ ουσίαν χωρίς επιθετικό!

Ο Φεντερίκο Μακέντα αποκτήθηκε (και) για να… βγει μπροστά σε αυτά τα ματς, χάρη στην εμπειρία του, αλλά και το διόλου αμελητέο βιογραφικό του, πάντα με γνώμονα το υπάρχον ρόστερ των «πρασίνων».

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχασε μία κλασικότατη ευκαιρία για το γκολ που θα έδινε το προβάδισμα στο «τριφύλλι», ενώ σε εκείνο κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν άφαντος και απλώς αναλώθηκε σε «πόλεμο νεύρων» με τον Παπ Αμπού Σισέ.

Ο τραυματισμός ενός ακόμη έμπειρου παίκτη, του Αντονί Μουνιέ, ήρθε κι… έδεσε, υπό την έννοια ότι ο Παναθηναϊκός στερείται λύσεων στη μεσοεπιθετική γραμμή, σε μία σεζόν που δεν έχει το προνόμιο να μην καρπώνεται θετικά στοιχεία από τους πιο διάσημους ξένους του ρόστερ.

Κάπου εδώ εμφανίζεται ο 18χρονος Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο διεθνής από τα Λεύκτρα της Βοιωτίας που στο πρόσφατο ματς της Εθνικής Νέων με το Γιβραλτάρ σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ (σ.σ. 4-0 το σκορ).

Το καλοκαίρι καταπονήθηκε αρκετά λόγω της παρουσίας του στους Μεσογειακούς Αγώνες και του βασικού σταδίου της προετοιμασίας με τον Παναθηναϊκό στην Ολλανδία.

Ωστόσο, το αθλητικό του «σκαρί» και η ταχύτητα δεν αποκλείεται να στριφογυρίζουν στο μυαλό του Γιώργου Δώνη, σε μία περίοδο που ο Μακέντα δεν αποδίδει τα προσδοκώμενα.

Το γκολ επί της Λαμίας του έδωσε ένα… τυράκι και τα δύο με την Εθνική Νέων κόντρα στο Γιβραλτάρ αποδεικνύουν ότι βρίσκεται σε φόρμα.

Πιθανό είναι ο 18χρονος διεθνής επιθετικός να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦ Ιεράπετρας (5 Δεκεμβρίου), αλλά μην εκπλαγείτε αν τον δείτε και στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Μακέντα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ο Εμμανουηλίδης είναι σε φόρμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.