ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μικροπρόβλημα με Κουρμπέλη

Το νεότερο, που αφορά, τον Παναθηναϊκό είναι ένα μικρό χτύπημα που δέχτηκε ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης στο ματς της Ελλάδας με τη Φινλανδία. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» από τον γιατρό της Εθνικής, Γιώργο Οικονομίδη, ο Κουρμπέλης δέχτηκε χτύπημα στο άνω δεξί ημιθωράκιο. Λόγω των συνεχιζόμενων ενοχλήσεων έβγαλε ακτινογραφία που...
Παναθηναϊκός: Μικροπρόβλημα με Κουρμπέλη

Το νεότερο, που αφορά, τον Παναθηναϊκό είναι ένα μικρό χτύπημα που δέχτηκε ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης στο ματς της Ελλάδας με τη Φινλανδία.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» από τον γιατρό της Εθνικής, Γιώργο Οικονομίδη, ο Κουρμπέλης δέχτηκε χτύπημα στο άνω δεξί ημιθωράκιο. Λόγω των συνεχιζόμενων ενοχλήσεων έβγαλε ακτινογραφία που δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Μετά από επικοινωνία των γιατρών του «τριφυλλιού» με της Εθνικής ομάδας, ο παίκτης θ’ ακολουθήσει αναλγητική αγωγή και θα μειώσει τα επόμενα 24ωρα τους ρυθμούς της αερόβιας άσκησης. Παραμένοντας, φυσικά, στην αποστολή του συγκροτήματος.

Από εκεί και πέρα σε χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς χρήση μπάλας ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση με αερόβια άσκηση. Θεραπεία συνέχισε ο Μουνιέ και ο Διούδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Γιόχανσον, Μακέντα, Κολοβέτσιος. Ο Σουηδός αναμένεται το Σάββατο να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Μικροπρόβλημα με Κουρμπέλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.