ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή για Ρινάλντι και Ρέις

Όπως έγινε γνωστό η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ανέβαλε για τις 3 Δεκεμβρίου τις δύο υποθέσεις έπειτα από κοινή απόφαση των εμπλεκόμενων πλευρών.
Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή για Ρινάλντι και Ρέις

Ο Παναθηναϊκός ενημερώθηκε ότι η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ανέβαλε για τις 3 Δεκεμβρίου την υπόθεση με τους Λαουτάρο Ρινάλντι και Νούνο Ρέις.

Η εν λόγω απόφαση προέκυψε έπειτα από τη συναίνεση και τη σύμφωνη γνώμη τόσο της πλευράς του Παναθηναϊκού όσο και των Ρινάλντι και Ρέις.

Από το στρατόπεδο των «πρασίνων» αναφέρεται ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους δύο πρώην παίκτες της για την καταβολή των οφειλομένων και το θέμα δείχνει να είναι διαδικαστικό.

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Άρχισε προπονήσεις ο Αρμενάκας (vid)

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Μακέντα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή για Ρινάλντι και Ρέις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.