ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θα… αρμενίζουν σωστά

Το τελευταίο διήμερο προπονείται στο «Γ. Καλαφάτης» ο Παναγιώτης Αρμενάκας
Παναθηναϊκός: Θα… αρμενίζουν σωστά

Τον Αύγουστο είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό και το τελευταίο διήμερο προπονείται στο «Γ. Καλαφάτης» του Κορωπίου.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αρμενάκα, ο οποίος πριν από 11 χρόνια είχε ξαναφορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού», αλλά στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο 20χρονος είναι διεθνής με την Κ23 της Αυστραλίας, όμως πιο σωστά θα πρέπει να χαρακτηριστεί… τριεθνής, αφού γεννήθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έχει ελληνική καταγωγή (από τη Λέσβο) και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ.

Τον ανακάλυψε ο γνώριμος των ελληνικών γηπέδων Τζίμης Πατίκας (ΑΕΚ, Αθηναϊκός, Καστοριά), ο οποίος φημιζόταν για την ταχύτητά του και οι φίλοι του «τριφυλλιού» εύχονται να αποδειχθεί εξίσου καλός και στο… σκάουτινγκ.

Ο Αρμενάκας έχει μια σειρά από λόγους για να «κουμπώνει» με τον Παναθηναϊκό, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από αυτά που θα δείξει στο Κορωπί.

Το πλέον εξόφθαλμο στοιχείο που του δίνει επιπλέον κίνητρο για να πείσει τον Γιώργο Δώνη είναι ότι στην παρούσα φάση το «τριφύλλι» επενδύει στους νεαρούς άσους και μέχρι στιγμής αυτό του βγαίνει στο χορτάρι.

Ενας άλλος σημαντικός παράγοντας που αφορά κυρίως στον σύλλογο και όχι στον Αρμενάκα είναι ότι υπάρχει ένδεια στον… ασβέστη.

Τάσος Χατζηγιοβάνης και Γιάννης Μπουζούκης αποτελούν, ουσιαστικά, τους μοναδικούς εξτρέμ, αφού ο Αντονί Μουνιέ βρίσκεται στα pits και γενικώς είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιεί καλύτερα το αριστερό πόδι από το δεξί, ένα ακόμη γεγονός που του δίνει επιπλέον… credits.

Κανείς ακόμη δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του Αρμενάκα, ωστόσο ίσως το πιο βασικό του κίνητρο να είναι κι αυτό που αναφέρεται τελευταίο.

Ο νεαρός θέλει να πείσει για την αξία του μετά την αποδέσμευση από την Ουντινέζε, την ομάδα δηλαδή που δεν πίστευε ότι θα του προσέφερε την επιθυμητή ανέλιξη.

Παναθηναϊκός: Άρχισε προπονήσεις ο Αρμενάκας (vid)

Παναθηναϊκός: Ένας υποβιβασμός που ξεχάστηκε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Θα… αρμενίζουν σωστά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.