ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ως το καλοκαίρι δεν φεύγει κανείς

Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης θα αξιολογήσουν το καλοκαίρι τα συμβόλαια
Παναθηναϊκός: Ως το καλοκαίρι δεν φεύγει κανείς

Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι ο παίκτης που άνοιξε τη φετινή εξαιρετική, έως το Ηράκλειο, διαδρομή του Παναθηναϊκού. Συστήθηκε σ’ όσους δεν το γνώριζαν με το γκολ στην Ξάνθη.

Με την Ιεράπετρα χρειάστηκε να μπει στο ημίχρονο και να μεταμορφώσει τα «δευτερότριτα» σε κανονική ομάδα…

Η επιρροή του 20χρονου στο παιχνίδι του «τριφυλλιού», μεγάλη. Με συμβόλαιο που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2020, και με απολαβές 40.000 ευρώ τον χρόνο λογική κρίνεται η όλη συζήτηση περί πρόωρης κλήσης του για αύξηση αποδοχών και πιο γερό, πολυετές, συμβόλαιο.

Η διαδικασία γι΄ αυτό θα εκκινήσει την άνοιξη κι ως το καλοκαίρι θα έχει μορφοποιηθεί. Πληροφορίες από Ελλάδα ανέφεραν την Ιντερ ως μία από τις ομάδες που έχει ασχοληθεί με τον Μπουζούκη.

Τον παρακολουθεί, ανάμεσα σε πολλές περιπτώσεις της ηλικίας του. Ποδοσφαιριστές που με λίγα χρήματα, για τα δεδομένα της, δύναται ν’ αποκτήσει. Ο Νταμπίζας με τον Δώνη, όμως, μοιάζει δύσκολο έως ακατόρθωτο να το σκέφτονται έτσι αυτή τη στιγμή.

Υπάρχουν καλοί παίκτες, εξελίξιμοι. Πρώτα θα πρέπει να δείξουν τι αξίζουν εδώ. Ν’ αυξήσουν την αξία τους και στη συνέχεια να κυνηγήσουν το όνειρό τους σε μία μεγάλη ομάδα του εξωτερικού, εφόσον έχουν την ανάλογη πρόοδο.

Είναι πολύ νωρίς για τον Μπουζούκη, ώστε να φέρει πρόταση από την οποιαδήποτε Ιντερ! Μπορεί οι πληροφορίες να κυκλοφόρησαν και στην Ιταλία, που «ψοφάνε» για τα μεταγραφικά ακόμη και στις ηλικίες, ωστόσο η όλη κατάσταση μοιάζει αρκετά άγουρη για να υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Ο Γιάννης έχει 1.070 αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα φέτος και 44 στο Κύπελλο. Πέρυσι είχε 49 συνολικά σ’ όλες τις διοργανώσεις!

Το πρώιμο του πράγματος είναι οφθαλμοφανές. Τώρα αν η όποια Ιντερ έρθει αύριο το πρωί και δώσει 5-10 εκατ. ευρώ για ένα κορυφαίο, πράγματι, prospect άλλη υπόθεση…

Ανάλογη περίπτωση είναι και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο έτερος βασικός εξτρέμ του εφετινού “τριφυλλιού”.

Οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης θα αξιολογήσουν το καλοκαίρι την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του (όπως και του Μπουζούκη).

Μέχρι τότε δεν φεύγει κανείς…

Κότσαρης: Γλιτώνει το χειρουργείο

Μάρτιν Νταλίν: Το αγαπημένο παιδί (όλων)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ως το καλοκαίρι δεν φεύγει κανείς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.