ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ψυχολογικές ενέσεις και τετ-α-τετ

Ανασύνταξης το ανάγνωσμα στο «τριφύλλι» μετά την ήττα από τον ΟΦΗ
Παναθηναϊκός: Ψυχολογικές ενέσεις και τετ-α-τετ

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει την ήττα τον ΟΦΗ, που συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Η επιστροφή των αγωνιζόμενων του «Θ. Βαρδινογιάννης» στις προπονήσεις την Τετάρτη (11/12), θα συνδυαστεί με ψυχολογικές ενέσεις από τον Γιώργο Δώνη.

Εξάλλου, το επικείμενο ματς με τον δεύτερο της βαθμολογίας Ατρόμητο δεν προβλέπεται εύκολο, δεδομένου ότι οι «πράσινοι» μετρούν μόλις νίκη σε έξι αγώνες, αν συνυπολογιστεί και το 2-2 με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στο Κύπελλο.

Αν μπει στην εξίσωση και ο παράγοντας κούραση, τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι η αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου προμηνύεται ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολουθείται από ιατρικό ιστορικό και είναι καταπονημένος, ο Γιάννης Μπουζούκης έδειξε «βαρύς» στο Ηράκλειο και γενικώς οι «πράσινοι» δεν είχαν τη φρεσκάδα των προηγούμενων αναμετρήσεων.

Οι τραυματισμοί έχουν δυσκολέψει την κατάσταση, η οποία όμως θα πρέπει να αντιστραφεί αν ο Παναθηναϊκός θέλει να παραμείνει κοντά στους στόχους του.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Γιώργος Δώνης να προβεί σε 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να αποφορτιστούν κάποιοι βασικοί άσοι του.

Επιπλέον, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν συνηθίζει τα τετ-α-τετ με παίκτες, αφού προτιμά τις γενικές ομιλίες στην αρχή και στο τέλος των προπονήσεων.

Εν προκειμένω, ίσως χρειαστεί να σταματήσει τη ροή του προγράμματος ή γενικώς να απευθυνθεί προσωπικά σε κάποιον ποδοσφαιριστή, αν κρίνει ότι πρέπει να του δώσει μία συμβουλή.

Μπουζούκης: Από τα 49 λεπτά επί Ουζουνίδη, στην… Ίντερ!

Παναθηναϊκός: Ώρα ανασύνταξης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ψυχολογικές ενέσεις και τετ-α-τετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.