ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η αποφόρτιση του Μαυρομμάτη

Ο παράγοντας κούραση έχει… χτυπήσει την πόρτα του νεαρού αμυντικού
Παναθηναϊκός: Η αποφόρτιση του Μαυρομμάτη

Ο Φάνης Μαυρομμάτης αποτελεί ένα από τα πολλά πρόσωπα που έχει αναδείξει ο εφετινός Παναθηναϊκός.

Εχει μπει στα βαθιά με το «καλημέρα» και τις περισσότερες φορές ανταποκρίθηκε με επιτυχία, όμως ο παράγοντας κούραση του έχει… χτυπήσει την πόρτα.

Οι υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων τον είχαν επιβαρύνει περισσότερο, εξ ου και ο αποκλεισμός του από την αποστολή του ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ουσιαστικά δεν επιλέχθηκε μόνο στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Ξάνθη, ενώ σε όλες τις αναμετρήσεις που ήταν διαθέσιμος δεν έπαιξε ποτέ κάτω από 73 λεπτά.

Ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει πολύ καλά ότι η εφετινή φουρνιά χρειάζεται προσοχή για να μην… καεί, αφού η πλειοψηφία των παικτών δεν διαθέτει ούτε εμπειρίες, ούτε παραστάσεις με τη φανέλα ενός τόσο μεγάλου κλαμπ, όπως ο Παναθηναϊκός.

Ενδεχομένως αυτό το, ευτυχώς όχι ανησυχητικό, χτύπημα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ να αποτελεί μια καλή ευκαιρία για αποφόρτιση.

Εξάλλου με 11 συμμετοχές στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού», ο 21χρονος Μαυρομμάτης έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να αποδείξει ότι αξίζει την εδραίωση.

Παναθηναϊκός: Τον αφορά το Athens Alive στο 5%!

Παναθηναϊκός: Με Γιόχανσον η προπόνηση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Η αποφόρτιση του Μαυρομμάτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.