ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η βελτίωση του Οικονόμου

Ανεξαρτήτως ποιον θα επιλέξει ο Δώνης απέναντι στον Ατρόμητο, ο έμπειρος αμυντικός έχει ανέβει αισθητά
Παναθηναϊκός: Η βελτίωση του Οικονόμου

Βέργος, Εμμανουηλίδης, Τζανδάρης, Σέχου, Κότσαρης (αναπληρωματικός τερματοφύλακας): Αυτοί είναι οι μοναδικοί παίκτες, που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα σε σχέση με τον Βαγγέλη Οικονόμου (196 αγωνιστικά λεπτά).

Ανήκει στην κατηγορία των μακρινών εναλλακτικών επιλογών, όντας ο δεύτερος αριστεροπόδαρος στόπερ πίσω από τον Φάνη Μαυρομμάτη στο rotation.

Ανεξαρτήτως ποιον θα επιλέξει ο Δώνης απέναντι στον Ατρόμητο (ο Φάνης είναι κουρασμένος και προέρχεται από ορισμένους τραυματισμούς, που τον έχουν επηρεάσει και στην απόδοσή του), η βελτίωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού είναι εμφανής στα λεπτά που έχει αγωνιστεί.

Στην Ξάνθη το «τριφύλλι» δεν δέχτηκε γκολ, ενώ με τον Απόλλωνα που κάλυψε τον νεαρό συμπαίκτη του τις φορές που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απείλησε (στο πρώτο 25λεπτο κυρίως) ο Οικονόμου με καίριες τοποθετήσεις γλίτωσε το γκολ.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Αμφίβολος για βασικός ο Κουρμπέλης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Η βελτίωση του Οικονόμου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.