ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Παράπονα Δώνη για ΟΑΚΑ και Ρισβάνη

«Αυτό που βλέπω είναι πώς καταθέτουμε την ψυχή μας», είπε για την ομάδα του
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Παράπονα Δώνη για ΟΑΚΑ και Ρισβάνη

Παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και για τη συμπεριφορά του Σπύρου Ρισβάνη έκανε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

“Αυτό που βλέπω είναι ότι καταθέτουμε την ψυχή μας”, είπε για τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε στην απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη και τον τραυματισμό του Φεντερίκο Μακέντα.

Αρχικά ο Δώνης ανέφερε: “Νομίζω ότι σε αυτή τη διαδρομή μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα είμαστε μία ευθεία γραμμή. Θα είμαστε μία ομάδα με τα καλά της, τα μέτριά της και τις κακές της στιγμές.

Τα συναισθήματα μπορεί να επηρεάζονται όμως η λειτουργία μας δεν επηρεάζονται με τίποτα. Ήταν το πρώτο ματς που έλειπε ο αρχηγός μας. Σκεφτείτε μετά ότι στο 40′ χάσαμε το βασικό μας σέντερ φορ.

Αυτό που βλέπω είναι ότι καταθέτουμε την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο. Για μένα ήθελε ψυχή μετά και απ’ αυτό που έγινε στο Ηράκλειο. Αυτοί που δεν έχουν ψυχή δεν παίρνουν πρωτοβουλία.

Δεν έχω δει ξανά το Ολυμπιακό Στάδιο με τόσο κακό αγωνιστικό χώρο. Συμπεριφέρθηκε καλά η ομάδα όμως, κερδίσαμε πολλές δεύτερες μπάλες.

Είχαμε καλή λειτουργία μέχρι τη φάση του πέναλτι. Αν σκεφτείτε όλο το πρώτο μέρος απέναντι σε καλό αντίπαλο απειληθήκαμε μόνο από μία στημένη μπάλα. Λόγικό είναι προς το τέλος μια ποιοτική ομάδα να δημιουργήσει φάσεις”.

Αναφορικά με τις αποφάσεις του διαιτητή, σχολίασε: “Νομίζω είναι συνολική η δουλειά στο σύλλογο για να έχουμε αξιοπρεπή συμπεριφορά. Πρώτα από όλα σεβόμαστε τον άρχοντα του παιχνιδιού και όταν κάνει λάθη. Θέλουμε να αφιερώνουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι”.

Ερωτηθείς για την προσαρμοστικότητα των παικτών, απάντησε: “Νομίζω ότι αυτό για να γίνει πρέπει να κερδηθεί η εμπιστοσύνη των παικτών. Όταν φύγουν από την προπόνηση εξασκούν το μυαλό τους οι παίκτες. Υπάρχει σταθερό εβδομαδιαίο πρόγραμμα πριν μπούμε στην εκπαίδευση. Η φιλοσοφία μπορεί να παραμένει ίδια όμως οι τοποθετήσεις αλλάζουν”.

Όσον αφορά στον τραυματισμό του Φεντερίκο Μακέντα, επεσήμανε: “Δεν μπορούσε να συνεχίσει, όπως και χθες ρώτησα τον Κουρμπέλη και δεν μπορούσε να παίξει”.

Κληθείς να σχολιάσει την αντίδρασή του προς τον Τάσο Σιδηρόπουλο, δήλωσε: “Δεν του είπα κάτι ιδιαίτερο. Ήμουν ένας άνθρωπος που χαιρόταν που κέρδισε η ομάδα του. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος να κρίνω τον διαιτητή”.

Τέλος για τη φάση που δεν τηρήθηκε το fair play, είπε: “Η ομάδα μας δείχνει μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο. Ό,τι και αν έχουμε δεχθεί, βλέπετε τη συμπεριφορά του πάγκου μας. Επειδή τον Ρισβάνη τον ξέρω προσωπικά, δεν είμαστε ομάδα που πέφτουμε κάτω να κάνουμε καθυστερήσεις, ο Σπύρος έπρεπε να μας δώσει την μπάλα, αυτό περίμενα ότι θα κάνει”.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0: Στο ΟΑΚΑ είναι… Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0: Τα highlights

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Παράπονα Δώνη για ΟΑΚΑ και Ρισβάνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.