ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νταμπίζας: Τα ελέγχει όλα…

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει τσεκάρει τον Σιαμπάνη, ένα ακόμη νεαρό μέσο, ενώ μετά την Πρωτοχρονιά θα ασχοληθεί και με τις ανανεώσεις των Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιου
Νταμπίζας: Τα ελέγχει όλα…

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει απόλυτη γνώση της κατάστασης στον Παναθηναϊκό κι αυτό έχει να κάνει με τις ανανεώσεις, αλλά και αυτούς που του προτείνονται.

Ο «Agent Greek» στην έντυπη έκδοση του Sportime αναφέρεται στην περίπτωση του Σιαμπάνη, αλλά και των ελευθέρων του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε αναλυτικά: «Δεν είναι χτεσινός ο Νταμπίζας. Ξέρει την αγορά, ξέρει τα φίδια, ξέρει και να χειρίζεται τα media. Και τον Σιαμπάνη λοιπόν τον έχει «ελεγχόμενο» (είτε άμεσα, είτε καλοκαίρι) και τουλάχιστον άλλη μια περίπτωση νεαρού στόπερ έχει «ψημένη» και αν του κάτσει (οικονομικά) θα προχωρήσει. Οσο για τις ανανεώσεις; Με τις μόνες που θα ασχοληθεί είναι των άμεσων «ελεύθερων» από Πρωτοχρονιά, Κολοβέτσιου  και Κουλιμπαλί δηλαδή».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στη στήλη «Agent Greek» στην έντυπη έκδοση του Sportime.

Μελισσανίδης: Αν πάρει σκούπα, δεν θα σταματήσει…

Καλή περίπτωση ο Εουστάκιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νταμπίζας: Τα ελέγχει όλα…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.