ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρουσα η περίπτωση Κονέ

Ο 31χρονος αγωνίζεται σε μία θέση που το «τριφύλλι» δεν θα έλεγε «όχι» σ’ ενίσχυση
Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρουσα η περίπτωση Κονέ

Εν όψει του β’ μισού της σεζόν, ο Γιώργος Δώνης ποντάρει σε εσωτερικές μεταγραφές παικτών, οι οποίοι δεν έχουν αξιοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Στην παρούσα φάση δεν φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο να φύγει κάποιος παίκτης από τους βασικούς, όμως, ποδόσφαιρο είναι κι όλα αλλάζουν.

Η περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από Ουντινέζε και ΑΕΚ, έμοιαζε δύσκολη πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο 31χρονος, όμως, αγωνίζεται σε μία θέση που το «τριφύλλι» δεν θα έλεγε «όχι» σ’ ενίσχυση, δεδομένου ότι οι υπάρχοντες μέσοι κινούνται στα χαρακτηριστικά του.

Η εμπειρία του Κονέ και η δεδομένη ποιότητα θα δυνάμωνε τους «πράσινους», ωστόσο το ερώτημα είναι κατά πόσο αρκεί η ατομική του προπόνηση και  πόσο μπορεί να «κουμπώσει» με ό,τι εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, εν Ελλάδι πηγές κοντά στον παίκτη εκφράζουν υπέρμετρη αισιοδοξία πως θα φορέσει τα πράσινα τον Ιανουάριο.

Η προοπτική συνέχειας στο εξωτερικό μοιάζει ν’ απομακρύνεται, όσο κι αν ο Κονέ ψάχνεται ακόμη κάνοντας συνεχώς επαφές.

Πρόκειται για μία περίπτωση, πάντως, που αν τον Νοέμβριο είχε 10% πιθανότητες να γίνει, τώρα έχει κάμποσες περισσότερες…

Παναθηναϊκός: Το στόλισμα του δέντρου και οι ευχές (vid)

Παναθηναϊκός: Θεραπεία πριν από την άδεια ο Μακέντα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρουσα η περίπτωση Κονέ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.