ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τον νοιάζει η μοιρασιά των Ολυμπιακών Ακινήτων;

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα είχε εμπλοκή με τις πολιτικές εξελίξεις. Αυτό ήταν το χειρότερο των σεναρίων. Το «τριφύλλι» δεν μπορεί να είναι, στην παρούσα φάση, 100% αυτόφωτο. Επηρεάζεται απ’ ό,τι συμβαίνει και στο κρίσιμο 2019 που έρχεται, σαφώς και οι πολιτικές εξελίξεις θ’ αγγίξουν σημαντικά ζητήματα. Όπως το γηπεδικό. Η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης....
Παναθηναϊκός: Τον νοιάζει η μοιρασιά των Ολυμπιακών Ακινήτων;

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα είχε εμπλοκή με τις πολιτικές εξελίξεις. Αυτό ήταν το χειρότερο των σεναρίων.

Το «τριφύλλι» δεν μπορεί να είναι, στην παρούσα φάση, 100% αυτόφωτο. Επηρεάζεται απ’ ό,τι συμβαίνει και στο κρίσιμο 2019 που έρχεται, σαφώς και οι πολιτικές εξελίξεις θ’ αγγίξουν σημαντικά ζητήματα. Όπως το γηπεδικό. Η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης. Ο Παναθηναϊκός θα λύσει στο απόλυτο το οικονομικό του πρόβλημα, μόλις στεγαστεί κάπου μόνιμα. Σε χώρο με εμπορικά οφέλη.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ιδιωτική πρωτοβουλία για τον έτοιμο Βοτανικό, μοιραία η συζήτηση πηγαίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο. Είναι ο χώρος που η Πολιτεία θέλει ν’ αξιοποιήσει ή να ξεφορτωθεί πιο σωστά. Τα Ολυμπιακά Ακίνητα έχουν μπει ήδη σε καθεστώς αξιοποίησης. Δεν είναι τυχαίο που η ΚΑΕ του «τριφυλλιού» ζήτησε το Ποδηλατοδρόμιο. Η μπασκετική ΑΕΚ στρέφεται στο Κλειστό της πάλης στα Λιόσια.

Η μοιρασιά τούτη δεν θα έπρεπε να νοιάζει τον Παναθηναϊκό. Και δεν τον νοιάζει, αντικειμενικά, αρκεί να ληφθεί μία διοικητική πρωτοβουλία ισχυρή. Που θα κοιτάξει το μέλλον του συλλόγου, όχι εφήμερα αλλά με ματιά στο μακρινό μέλλον. Το χειρότερο σενάριο έχει τονιστεί. ΟΑΚΑ, όπως είναι… Με τις υπάρχουσες εμπορικές χρήσεις, μηδέν δηλαδή. Σ’ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που θα το συντηρούν οι «πράσινοι», χωρίς να είναι σε θέση να τους προσφέρει τίποτα. Ούτε την έδρα, ούτε το χρήμα, ούτε την οπαδική συσπείρωση.

Ο Παναθηναϊκός κάποτε μεγαλούργησε στο ΟΑΚΑ. Είχε πορτοφόλι, όμως, από πίσω. Και τώρα αν βρει αντίστοιχο, ας πάει να παίξει στην… Αλάσκα! Επειδή, όμως, δεν θα βρει, ο Βοτανικός είναι η μόνη λύση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τον νοιάζει η μοιρασιά των Ολυμπιακών Ακινήτων;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.