ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καραγκούνης: «Πρέπει να ωριμάσει και να εξελιχθεί ο Μπουζούκης»

Ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε δηλώσεις σε ιταλική ιστοσελίδα, συνιστώντας… ψυχραιμία και υπομονή για τον Γιάννη Μπουζούκη
Καραγκούνης: «Πρέπει να ωριμάσει και να εξελιχθεί ο Μπουζούκης»

Ο Γιώργος Καραγκούνης γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, αλλά παρ’ όλα συνέστησε ψυχραιμία σχετικά με τα δημοσιεύματα για τον Μπουζούκη.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα «fcinternews.it» και μίλησε για τον Γιάννη Μπουζούκη.

Χαρακτηριστικά είπε: «Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται αυτή την περίοδο πολλά νέα παιδιά. Ας αφήσουμε τον Μπουζούκη και τα άλλα παιδιά να εξελιχθούν και να αποκτήσουν πείρα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι καλός παίκτης, όπως όμως και άλλοι. Θα πρέπει πρώτα να ωριμάσει και να γίνει στέλεχος της εθνικής ομάδας».

Επίσης μίλησε για την Ίντερ: «Είμαι φίλος της Ίντερ, αγαπώ την πόλη του Μιλάνο και έχω πολλούς φίλους εκεί. Έπαιξα στην Ίντερ για πρώτη φορά στο εξωτερικό και ήταν μια εξαιρετική ομάδα. Δεν ήταν εύκολη περίοδος, γιατί είχαμε την πίεση για τη νίκη. Κάναμε κάποιες καλές πορείες, κατακτήσαμε κι ένα Κύπελλο, αλλά μετά ήρθε το σκάνδαλο Calciopoli και εγώ είχα φύγει», αλλά και για τη Γιουβέντους:

«Η Γιουβέντους είχε καλή ομάδα, αλλά θα έλεγα πως… ναι. Το έβλεπες από κάποια πράγματα στο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως αν δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση θα είχαμε πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα, αλλά αν όλα ήταν 100% καθαρά σίγουρα θα είχαμε παίξει για τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε».

Τέλος, μίλησε και για την κατάκτηση του Euro 2004: «Είναι η μεγαλύτερη χαρά της καριέρας μου. Κανένας δεν πίστευε πως θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο. Πήραμε το Euro και μάλλον ήταν η πιο απίστευτη επιτυχία στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου. Ένα τρομερό συναίσθημα».

Παναθηναϊκός: Γίνεται να μην πάρει άδεια;

Παναθηναϊκός: Ο απολογισμός και οι προσδοκίες του Γιώργου Δώνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραγκούνης: «Πρέπει να ωριμάσει και να εξελιχθεί ο Μπουζούκης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.