ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Λείπει το γκολ

Το «τριφύλλι» αναζητά σκόρερ για το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία
Παναθηναϊκός: Λείπει το γκολ

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει τουλάχιστον ένα γκολ στο ΔΑΚ Λαμίας, προκειμένου να διευκολύνει το έργο του εν όψει του επαναληπτικού.

Το κακό για τον Γιώργο Δώνη είναι ότι θα στερηθεί των υπηρεσιών αρκετών παικτών που στο πρωτάθλημα έχουν συμβάλει στο παραγωγικό επίπεδο.

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 10 γκολ έχουν σημειώσει στη Super League οι απόντες της αναμέτρησης με τη Λαμία, δηλαδή σχεδόν το 50% του συγκεκριμένου τομέα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει βάλει 5, οι Γιάννης Μπουζούκης και Εργκους Κάτσε από 2, ενώ 1 έχει πετύχει ο Αργύρης Καμπετσής.

Αν υπολογιστούν συνολικά οι αντίπαλοι από τη Super League, τότε το ποσοστό μετατρέπεται σε 11/24, αφού ο Ιταλός φορ είχε σκοράρει και στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Το πρώτο βιολί στην επίθεση του Παναθηναϊκού είναι ο… Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος μέχρι στιγμής στη σεζόν έχει βάλει 4 γκολ.

Το βάρος θα πέσει στους Νίκο Βέργο και Δημήτρη Εμμανουηλίδη (είχαν ενεργό ρόλο στο ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό).

Παναθηναϊκός: Μισός στη Λαμία

Λαμία-Παναθηναϊκός: Πάντα τον δυσκόλευε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Λείπει το γκολ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.