ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγγελίνας: «Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές»

Η συνέντευξη Τύπου του άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Δώνη
Αγγελίνας: «Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές»

Ουσιαστικά, στην έλλειψη καθαρού μυαλού απέδωσε ο Μάκης Αγγελίνας το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε στη Λαμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Δώνη στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ομάδα του Μάκη Χάβου: “Σίγουρα οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να παίξεις ποδόσφαιρο, ειδικά έτσι όπως εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε αυτόν τον καιρό.

Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί καμία δικαιολογία, εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις καιρικές συνθήκες για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Δεν είπαμε κάτι το ιδιαίτερο στα παιδιά. Προσπαθήσαμε αρκετά στο β’ ημίχρονο.

Μπορεί όντως να καθυστερήσαμε λίγο να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού, λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά κάναμε αρκετές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο. Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ. Όχι μόνο για να ισοφαρίσουμε, αλλά ακόμα και για να κερδίσουμε.

Άρα θεωρώ ότι αργήσαμε λίγο να προσεγγίσουμε το παιχνίδι, όπως έπρεπε. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε αυτοί που πρέπει για να έρθει η πρόκριση”.

Αναφερόμενος στην επιστροφή του Αντονί Μουνιέ, ο Αγγελίνας σχολίασε: “Σίγουρα κάθε λεπτό συμμετοχής κάνει καλό στον Αντονί, όπως και σε άλλα παιδιά που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ στη συνέχεια”.

Λαμία – Παναθηναϊκός 1-0: Στο ίδιο έργο θεατές!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγγελίνας: «Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.