ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: Στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (pic)

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της κερκίδας του Παναθηναϊκού, είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ που θα βρεθεί στην Αθήνα τον Μάρτιο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός από κοντά. Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος το 2010 ήταν εκ των πρωταγωνιστών του τελευταίου πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού, θα έρθει στην Ελλάδα την Άνοιξη και θα παρακολουθήσει από...
Σισέ: Στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (pic)

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της κερκίδας του Παναθηναϊκού, είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ που θα βρεθεί στην Αθήνα τον Μάρτιο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός από κοντά.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος το 2010 ήταν εκ των πρωταγωνιστών του τελευταίου πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού, θα έρθει στην Ελλάδα την Άνοιξη και θα παρακολουθήσει από το κοντά τη μεγάλη «μάχη».

Στο μήνυμα που έγραψε στο Instagram ο Γάλλος επιθετικός ανέφερε: «Τα λέμε στις 17 Μαρτίου»

Δείτε το μήνυμα που έγραψε στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/Bsd-Ds2D4qM/?utm_source=ig_embed

Βαρέλα: 100 συμμετοχές με πολλές μεγάλες στιγμές (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σισέ: Στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.