ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Μακέντα, έξω ο Πούγγουρας

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Λαμία για το Κύπελλο, ωστόσο η προσοχή έχει επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Ο Ιταλός στράικερ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και βλέπει αποστολή. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν Αποστολάκης και Οικονόμου. Το δυσάρεστο νέο αφορούσε τον Αχιλλέα Πούγγουρα που έκανε υπέρηχο στο ΥΓΕΙΑ, το οποίο έδειξε εκτεταμένο οίδημα στον...
Παναθηναϊκός: Μέσα ο Μακέντα, έξω ο Πούγγουρας

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Λαμία για το Κύπελλο, ωστόσο η προσοχή έχει επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιταλός στράικερ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και βλέπει αποστολή. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν Αποστολάκης και Οικονόμου. Το δυσάρεστο νέο αφορούσε τον Αχιλλέα Πούγγουρα που έκανε υπέρηχο στο ΥΓΕΙΑ, το οποίο έδειξε εκτεταμένο οίδημα στον δεξί τετρακέφαλο μετά από χτύπημα στον αγώνα με τους Φθιώτες. Θ’ ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική αγωγή και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 10 ημέρες περίπου.

Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα Κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα, στο οποίο μπήκαν και όσοι είχαν ταλαιπωρηθεί από ίωση, μετά την προθέρμανση περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Μέσα ο Μακέντα, έξω ο Πούγγουρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.