ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός Κ19: Ήττα με ανατροπή στην Ξάνθη

Η ακριτική ομάδα επικράτησε 3-2 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φάκη
Παναθηναϊκός Κ19: Ήττα με ανατροπή στην Ξάνθη

Χορταστικό ματς (3-2 το σκορ) διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων μεταξύ της Ξάνθης και του Παναθηναϊκού, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Super League Κ19.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8′ με πλασέ του Τζαβίδα, οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 20′ με πέναλτι του Δουλγέρη και το “τριφύλλι” ανέκτησε το προβάδισμα στο 30′ με δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου.

Το β’ ημίχρονο, πάντως, ανήκε στην Ξάνθη, η οποία πίεσε, ισοφάρισε στο 65′ με κεφαλιά του Φάκη και ανέτρεψε τα δεδομένα με τον ίδιο παίκτη στο 84′

Με αυτή τη νίκη η ακριτική ομάδα έφτασε τους 28 βαθμούς και προσπέρασε το “τριφύλλι” στη βαθμολογία.

ΞΑΝΘΗ: Γκάρας, Κακουλίδης (57′ Τριανταφύλλου), Λεωντσάκος, Τενεκές, Γιανναράκης, Φάκης, Σουλεϊμάν, Τσάπαρης, Δουλγέρης (82′ Γκασιμπαγιατζίδης), Τσιλιγγίρης (52′ Γράβας), Γκατζόγιας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Ζωγραφάκης, Καραγιάννης, Σπίνος, Σερπέζης, Τζαβίδας (81′ Σούλτσε), Ηλιάδης (69′ Σαμαράς), Παπαδόπουλος (59′ Σκεντεράι), Αθανασόπουλος, Ζαγαρίτης.

Παναθηναϊκός: Ο κακός του δαίμονας λέγεται Ξάνθη (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός Κ19: Ήττα με ανατροπή στην Ξάνθη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.