ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν χάρηκε το γκολ ο Κολοβέτσιος

Η νοοτροπία του 27χρονου αμυντικού αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους
Παναθηναϊκός: Δεν χάρηκε το γκολ ο Κολοβέτσιος

Ο πιο βελτιωμένος παίκτης του φετινού Παναθηναϊκού, σε σχέση με πέρυσι. Η επιβράβευση ήταν δεδομένο ότι θα έρθει, μια και Νταμπίζας – Δώνης συμφωνούσαν απόλυτα. Ο Κολοβέτσιος έπρεπε να μείνει.

Το Sportime εξ αρχής ανέδειξε την τάση υπέρ του Λαρισαίου αμυντικού και γνωστοποίησε εγκαίρως τη συμφωνία μεταξύ παίκτη-συλλόγου.

Ο 27χρονος στόπερ θα φορά τα πράσινα όχι μέχρι το καλοκαίρι που έρχεται, όπως έγραφε το αρχικό συμβόλαιό του, αλλά μέχρι το 2022, οπότε δένει για τα καλά στο «τριφύλλι».

Η μοίρα τού έπαιξε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο 68’ του ματς με την Ξάνθη βρήκε δίχτυα με κεφαλιά σε τέρμα που θα ήταν για δευτερόλεπτα το νικητήριο.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος το γλέντησε με την ψυχή του στον πανηγυρισμό. Το 2-1, η ανατροπή σκηνικού, θα μπορούσε να είναι το καλύτερο δώρο για την επέκταση της συνεργασίας του με τους «πράσινους».

Δεν συνδέεται, βάσει θέσης, και συχνά με τα αντίπαλα δίχτυα. Στο 6-0 της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού, για το Κύπελλο, είχε βρει τελευταία φορά τον δρόμο. Την 1η Φεβρουαρίου 2017.

Στη Super League από το 2-1 των Ιωαννίνων επί του Πλατανιά, στην Κρήτη, στις 3 Μαρτίου 2014. Είναι στιγμή που θα έμενε ανεξίτηλη, όμως το τελικό 2-2 και ο τρόπος που ήρθε δεν επιτρέπει τη γιορτή.

Ο Κολοβέτσιος θα έχει μία αύξηση αποδοχών 20%-30% σε σχέση με την υπάρχουσα συμφωνία. Και απέναντι στην Ξάνθη ήταν από τους πιο σταθερούς «πράσινους». Ισως και ο MVP, λόγω συνθηκών, αν το παιχνίδι τελείωνε με νικητή τον Παναθηναϊκό.

Η νοοτροπία του δε, παράδειγμα προς μίμηση προς όλους. Δικαίως παραμένει, δίνοντας την καλύτερη απάντηση στους επικριτές του. Στους «που πας με Κολοβέτσιο;» του περασμένου καλοκαιριού…

Παναθηναϊκός: Ανανέωση Κολοβέτσιου από τα… μεγάφωνα

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 2-2: Γκέλα με πέναλτι στο 90+7′

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Δεν χάρηκε το γκολ ο Κολοβέτσιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.