ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τη Robe di Kappa

Η εταιρεία-κολοσσός είχε ντύσει το «τριφύλλι» κατά τη διετία 1993-1995
Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τη Robe di Kappa

Σε συμφωνία με τη Robe di Kappa για ήρθε η διοίκηση του Παναθηναϊκού για την ένδυση της επόμενης διετίας.

Η εταιρεία-κολοσσός είχε ντύσει το “τριφύλλι” κατά τη διετία 1993-1995, όταν η ομάδα κατέκτησε το νταμπλ του 1995 και το Κύπελλο του 1994.

Πρόκειται για ένα deal που θα αποφέρει και έσοδα στους «πράσινους», οι οποίοι υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη διετία, η συμφωνία με τη Nike προέβλεπε μόνο χορήγηση ρουχισμού.

Το τελευταίο διάστημα γίνονταν διαπραγματεύσεις με εταιρεία που εσχάτως έγινε ιδιαίτερα γνωστή λόγω της συνεργασίας με μεγάλη ελληνική ομάδα, όμως δεν προχώρησαν παραπέρα.

Σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη συμπλήρωση φακέλου και, κατ’ επέκταση, την εξασφάλιση της περίφημης άδειας, η επίτευξη συμφωνιών με οικονομικές απολαβές σκορπίζει αισιοδοξία.

Η γνωστοποίηση αυτού του deal ήρθε σε μια εποχή που ο σύλλογος αναμένει έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και λοιπές χορηγίες, με σημαντικότερη εκείνη του ΟΠΑΠ.

Παναθηναϊκός: Καθυστερεί ο φάκελος λόγω Ρινάλντι

Παναθηναϊκός: Τα δυνατά τεστ της διοίκησης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τη Robe di Kappa», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.