Sportime

Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Μακέντα

Ο Ιταλός φορ είχε απουσιάσει από την πρωινή προπόνηση λόγω αποφόρτισης

Μάνος Ανδρουλάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Μακέντα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε κανονικούς ρυθμούς στον Παναθηναϊκό επανήλθε το απόγευμα της Πέμπτης (17/1) ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός φορ είχε απουσιάσει από την πρωινή προπόνηση λόγω αποφόρτισης, όμως όπως αναμενόταν, επέστρεψε λίγες ώρες αργότερα.

Το πρόγραμμα στο Κορωπί περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με μπάλα, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Ατομικό ακολούθησαν οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Έργκους Κάτσε, επειδή ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, ενώ για τον ίδιο λόγο απουσίασε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Θεραπεία και ατομικό έκαναν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Αχιλλέας Πούγγουρας, Εμάνουελ Ινσούα και Κώστας Αποστολάκης.

Nα σημειωθεί πως θύματα ίωσης έπεσαν και οι Μάκης Αγγελίνας (βοηθός), Γρηγόρης Γεωργίτσας (γυμναστής).

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Δευτέρας (21/1) με τη Λαμία θα συνεχιστεί την Παρασκευή (18/1) με απογευματινή προπόνηση.

http://www.sportime.gr/panathinaikos/240330/tin-patise-kai-o-katse-ston-panathinaiko/

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μάνος Ανδρουλάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα