ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: «Τα ξέρετε τα προβλήματα»

Η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Λαμία
Δώνης: «Τα ξέρετε τα προβλήματα»

Ο Γιώργος Δώνης είπε το προφανές στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Λαμία: ότι ο Παναθηναϊκός δεν γύρισε καλά μετά τις γιορτές.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” χαρακτήρισε υποτονική την ομάδα του στο α’ ημίχρονο και εύκολη φάση την ευκαιρία που έχασε ο Φεντερίκο Μακέντα στο 29′.

Ερωτηθείς αν έκανε κάποιες επιλογές στην ενδεκάδα επειδή αντιμετώπισε ως συνδυασμό τα δύο ματς με τη Λαμία, ο Δώνης απάντησε: «Δεν το βλέπω συνδυαστικά, αλλά στέκομαι μόνο στο σημερινό παιχνίδι. Ήμασταν υποτονικοί στο πρώτο μέρος, στις μονομαχίες, στις ενέργειες μας σε όλα. Όλη η ομάδα ήταν υποτονική.

Παρ’ όλα αυτά, κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο αλλά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Είχαμε ευκαιρίες και οι δύο ομάδες, όπως εμείς του Μακέντα, που τη θεωρώ εύκολη φάση.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο ζωντανοί, πατάγαμε καλύτερα, αλλά είχαμε μία κακή αντίδραση σε μία μεγάλη μπαλιά και δεχτήκαμε ένα ωραίο γκολ από τον Μπερτόγλιο που μας άφησε πίσω στο σκορ.

Δυστυχώς, μετά κάναμε φάσεις αλλά δεν σκοράραμε για να αποφύγουμε την ήττα. Είμαστε σε μία δύσκολη καμπή, δεν γυρίσαμε καλά από τις γιορτές, τα ξέρετε τα προβλήματα και δεν θα τα επαναλάβω, θέλουμε να ανασυγκροτηθούμε και να παρουσιάσουμε ένα δυνατό γκρουπ και να επανέρθουμε στα γνωστά στάνταρ μας».

Αναφερόμενος στις απουσίες που υπάρχουν λόγω της ίωσης και των τραυματισμών, ο Δώνης σχολίασε: «Αυτό το διάστημα δεν είναι καλό για εμάς. Πολλοί παίκτες έμειναν πίσω σε φυσική κατάσταση με την ίωση, υπάρχουν τραυματίες, αλλά αυτά δεν είναι δικαιολογίες και θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο».

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-0: Πάλι ΔΑΚρυα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δώνης: «Τα ξέρετε τα προβλήματα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.