ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουτσιάνο: «Δύσκολη καμπή, αλλά μιλάμε για ένα τεράστιο κλαμπ»

«Κανείς από τη διοίκηση δεν μου έχει μιλήσει για έξοδό μου», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.
Λουτσιάνο: «Δύσκολη καμπή, αλλά μιλάμε για ένα τεράστιο κλαμπ»

Την άποψη ότι, παρά τα προβλήματα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, εξέφρασε ο Λουτσιάνο Νέβες.

Ακόμη, ο Βραζιλιάνος σημείωσε ότι από τη διοίκηση δεν του έχει γίνει καμία κουβέντα περί… εξόδου του από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσιάνο στη Nova για:

Την αποχή και το κλίμα στις τελευταίες προπονήσεις: «Όλοι οι παίκτες συζητήσαμε μεταξύ μας. Δεν με επηρέασε αγωνιστικά η κατάσταση, λόγω των όσων με πλαισιώνουν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκτός αγωνιστικού χώρου είναι μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά αυτά πρέπει να τα αφήνουμε απέξω όταν έχουμε αγώνα ή προπόνηση. Για τα άλλα υπάρχουν οι ατζέντηδες. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη καμπή, αλλά είμαστε σε ένα τεράστιο κλαμπ».

Το αν υπάρχει συμφωνία για τα οικονομικά του με την ΠΑΕ: «Τα θέματα αυτά τα χειρίζονται οι μάνατζερ μου. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Ουδείς μου έχει μιλήσει για έξοδό μου από τον σύλλογο. Το οικονομικό πρόβλημα δεν αφορά μόνο εμένα. Όλοι έχουμε οικογένειες. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα λύση για τον σύλλογο. Δεν μίλησα με την διοίκηση για κανένα θέμα. Εγώ είπα, εφόσον όλοι είχαμε ικανοποιηθεί οικονομικά, θα έπρεπε να προπονηθούμε. Τα οικονομικά είναι θέματα των ατζέντηδων. Μην ξεχνάτε ότι στόχος μου ήταν να ξαναπαίξω».

Το βάρος που καλούνται να σηκώσουν οι ποδοσφαιριστές: «Οι σκέψεις μας είναι πώς θα παίξουμε καλύτερα και θα επιτελέσουμε το καθήκον μας. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά πρέπει να τα αφήνουμε στην άκρη, όταν είμαστε στο γήπεδο. Έχουμε τους ατζέντηδες, που καλούνται να συζητήσουν αυτά τα θέματα. Φοράμε μια βαριά φανέλα, είμαστε σε μια ιστορική ομάδα, που μπορεί να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Το πως αντιμετώπισε τη ρήξη χιαστών που υπέστη: «Ήταν ένα δύσκολο εξάμηνο, αλλά επειδή το είχα ξαναπεράσει είχα την εμπειρία να το διαχειριστώ. Χάρη στη συμπαράσταση όλων μέσα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και χάρη στην οικογένειά μου, βοηθήθηκα στο να νιώσω πολύ καλύτερα».

Το αν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί με τον Ατρόμητο: «Είμαι έτοιμος για όλα, την απόφαση όμως την έχει ο προπονητής. Αισθάνομαι καλά, έπαιξα σε ένα φιλικό, ένιωσα καλά και αρχίζοντας έναν αγώνα θα δούμε, αν είμαι σε θέση να παίξω 90 λεπτά ή λιγότερα. Το σημαντικό είναι να είμαι στο γήπεδο και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου να κερδίζουν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λουτσιάνο: «Δύσκολη καμπή, αλλά μιλάμε για ένα τεράστιο κλαμπ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.