ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτίει στη Λιβαδειά ο Μαυρομμάτης

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη δυάδα αγώνων εκτός έδρας, με τον Λεβαδειακό ν’ ακολουθεί. Εκεί θα εκτίσει την ποινή του ο Φάνης Μαυρομμάτης (συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες). Τη Δευτέρα όσοι αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ, έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έκαναν παιχνίδια στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα με...
Παναθηναϊκός: Εκτίει στη Λιβαδειά ο Μαυρομμάτης

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη δυάδα αγώνων εκτός έδρας, με τον Λεβαδειακό ν’ ακολουθεί. Εκεί θα εκτίσει την ποινή του ο Φάνης Μαυρομμάτης (συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες).

Τη Δευτέρα όσοι αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ, έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έκαναν παιχνίδια στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα με μπάλα ακολούθησε ο Κότσαρης, ο οποίος είναι καλύτερα. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης, μετά θ’ ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό και θα γίνει η αναχώρηση για το Αγρίνιο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Εκτίει στη Λιβαδειά ο Μαυρομμάτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.