ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το πανό και τα καπνογόνα

Ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο είχε τη βοήθεια περίπου 300 οπαδών του, οι οποίοι σήκωσαν πανό εναντίον της παρούσας διοίκησης. «Τα ιδεώδη και η ιστορία του συλλόγου, επιτάσσουν να πάτε στο διάολο». Ορμώμενο από την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη μη κατάθεση ένστασης, μετά το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δέχτηκαν δύο...
Παναθηναϊκός: Το πανό και τα καπνογόνα

Ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο είχε τη βοήθεια περίπου 300 οπαδών του, οι οποίοι σήκωσαν πανό εναντίον της παρούσας διοίκησης.

«Τα ιδεώδη και η ιστορία του συλλόγου, επιτάσσουν να πάτε στο διάολο». Ορμώμενο από την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη μη κατάθεση ένστασης, μετά το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δέχτηκαν δύο καπνογόνα από την πλευρά των αντίστοιχων του Παναιτωλικού, οι οποίοι τους πλησίασαν με καλυμμένα πρόσωπα. Ανταπέδωσαν το ένα, γυρνώντας το πίσω, με τους φασαριόζους των γηπεδούχων να το πετούν στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα (άρθρο 15), αφού υπήρξε και προσωρινή διακοπή του ματς, η ποινή και για τις δύο ομάδες είναι χρηματικό πρόστιμο μετά την απολογία στην οποία, δεδομένα, θα κληθούν. Έτσι οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να πληρώσουν για μία ακόμη φορά φέτος ένα σημαντικό ποσό (η τιμωρία αρχίζει από 3.000 ευρώ).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το πανό και τα καπνογόνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.