Πληρωμές ως το τέλος Απριλίου

Για την εξόφληση του Δεκεμβρίου μέχρι και το τέλος του μήνα, δεσμεύθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου έπειτα από σχετική ερώτηση των παικτών του Παναθηναϊκού. Οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» στράφηκαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ, σε επίσκεψή του, στο Κορωπί, ρωτώντας πότε θα πληρωθούν το υπόλοιπο της δόσης Δεκεμβρίου, με τον Κωσνταντίνου να απαντά πως μέχρι το τέλος...
Πληρωμές ως το τέλος Απριλίου

Για την εξόφληση του Δεκεμβρίου μέχρι και το τέλος του μήνα, δεσμεύθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου έπειτα από σχετική ερώτηση των παικτών του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» στράφηκαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ, σε επίσκεψή του, στο Κορωπί, ρωτώντας πότε θα πληρωθούν το υπόλοιπο της δόσης Δεκεμβρίου, με τον Κωσνταντίνου να απαντά πως μέχρι το τέλος Απριλίου θα τους καταβληθεί η συγκεκριμένη δόση.

Η πλήρης επιβεβαίωση της συγκεκριμένης δέσμευσης θα γίνει προς τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Δευτέρας 23 Απριλίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πληρωμές ως το τέλος Απριλίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.