ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Θέμα ημερών οι υπογραφές για το Athens Alive»

Σύμφωνα με το περιβάλλον του υπάρχει καλή επαφή με την Κυβέρνηση, με την οποία συζητούνται και δρομολογούνται όλες οι απαραίτητες τροποποιήσεις του πρώτου πλάνου που κρίθηκε μη εφαρμόσιμο. Funds, Γιαννακόπουλος και Πολιτεία εργάζονται προς τη σχηματοποίηση του δεύτερου σχεδίου και υπάρχει κοινή πεποίθηση ότι η συμφωνία και οι υπογραφές για το Athens Alive είναι θέμα...
«Θέμα ημερών οι υπογραφές για το Athens Alive»

Σύμφωνα με το περιβάλλον του υπάρχει καλή επαφή με την Κυβέρνηση, με την οποία συζητούνται και δρομολογούνται όλες οι απαραίτητες τροποποιήσεις του πρώτου πλάνου που κρίθηκε μη εφαρμόσιμο. Funds, Γιαννακόπουλος και Πολιτεία εργάζονται προς τη σχηματοποίηση του δεύτερου σχεδίου και υπάρχει κοινή πεποίθηση ότι η συμφωνία και οι υπογραφές για το Athens Alive είναι θέμα ίσως και λίγων ημερών!

Βέβαια χρόνος πολύς δεν υπάρχει για το ποδοσφαιρικό τμήμα, γι’ αυτό και η προσπάθεια της κοινοπραξίας έχει ενταθεί ώστε να επισημοποιηθεί το συντομότερο δυνατό η συμφωνία με την Κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ. Κάτι που θα σημαίνει ότι αμέσως θ’ αρχίσει η συζήτηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ. Οπότε η επόμενη εβδομάδα κρίνεται εξαιρετικά σημαντική για το Athens Alive…

Στήριξη Γιαννακόπουλου στον Πιεμπονγκσάντ

Η Μαλίν «κυνηγά» τη… Sortivo του Πιεμπονγκσάντ!

Προς υπογραφή MoU οδεύουν Πιεμπονγκσάντ-Αλαφούζος!

Κάποιος, δεδομένα, μπορεί να σκεφτεί πώς ο κ. Γιαννακόπουλος στηρίζει την επίσημη πρόταση του Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ και ταυτόχρονα συνεχίζει τη δική του που δεν φαντάζει τόσο άμεση. Όπως ξεκαθαρίζεται από το περιβάλλον του αυτό συμβαίνει λόγω του αστείρευτου πάθους που έχει για το «τριφύλλι» και ότι εφόσον η συζήτηση με την PAN ASIA είναι σε εξέλιξη θα περιμένει την τελική έκβασή της για να προχωρήσει η διαπραγμάτευση με την ΠΑΕ.

Χαρακτηριστικά άνθρωποι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έλεγαν ότι «στην απευκταία περίπτωση που δεν στεφθεί με επιτυχία η διαπραγμάτευση με τους Ασιάτες για την άμεση απεμπλοκή Αλαφούζου (που διακαώς επιθυμεί και ο ίδιος) το Athens Alive και η πλευρά Γιαννακόπουλου θα δρομολογήσει τη διαδικασία που έχει εξαγγείλει για την είσοδό της στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Τέλος, δικαιολογείται από την ίδια διαρροή και ο Γιάννης Αλαφούζος ότι η πίεση στο πρόσωπο του πρώην προέδρου της ΠΑΕ τον οδήγησε να μην υπογράψει τους όρους που του είχαν τεθεί από την κοινοπραξία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Θέμα ημερών οι υπογραφές για το Athens Alive»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.