ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για αύριο μετατίθενται οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό!

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη φέρονται να έχουν ενημερωθεί, ήδη, Ουζουνίδης και παίκτες.
Για αύριο μετατίθενται οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό!

Σήμερα έληγε η προθεσμία που είχε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ώστε ν’ αποπληρώσει μέρος της δόσης Δεκεμβρίου προς τους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες μπορεί να περίμεναν να δουν, εντός της Τετάρτης, χρήματα στους λογαριασμούς τους, όμως κάτι τέτοιο τελικώς δε συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, το υποσχεθέν 35% της δόσης Δεκεμβρίου, θα καταβληθεί αύριο (3/5) στους αθλητές του κλαμπ. Μάλιστα επ’ αυτού, φαίνεται ότι έχουν ενημερωθεί ήδη ο Μαρίνος Ουζουνίδης κι οι ποδοσφαιριστές του.

Θυμίζουμε ότι η Πέμπτη, συνολικά, είναι μία μεγάλη μέρα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ελπίζουν να περάσει από το Έκτακτο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, η άρση του υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτούμενες ομάδες. Ενώ παράλληλα, εντός της ίδιας ημέρας, είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις με την πληρωμή του Γενς Βέμερ. Άλλωστε οι μέρες στο μέτωπο του Γερμανού περνούν κι ο σύλλογος καλείται να τα βρει άμεσα με τον 32χρονο, αν δεν θέλει να καταλήξει στη Football League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Για αύριο μετατίθενται οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.