Ραντεβού γνωριμίας Νταμπίζα-πλευράς Παϊρόζ

Η θητεία του, τον πρώτο καιρό του Γιάννη Αλαφούζου στο τιμόνι του «τριφυλλιού», επιτυχημένη. Έκανε καλή δουλειά κι έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού. Στη συζήτηση για την επάνδρωση του ρόστερ και του τεχνικού επιτελείου, με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ το περασμένο Σάββατο, έπεσε το όνομα του Νίκου Νταμπίζα κι αν η πλευρά...
Ραντεβού γνωριμίας Νταμπίζα-πλευράς Παϊρόζ

Η θητεία του, τον πρώτο καιρό του Γιάννη Αλαφούζου στο τιμόνι του «τριφυλλιού», επιτυχημένη.

Έκανε καλή δουλειά κι έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού. Στη συζήτηση για την επάνδρωση του ρόστερ και του τεχνικού επιτελείου, με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ το περασμένο Σάββατο, έπεσε το όνομα του Νίκου Νταμπίζα κι αν η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή θα δεχόταν την προοπτική επανένταξής του στην ομάδα.

Έτσι κλείστηκε ένα ραντεβού γνωριμίας, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας χωρίς τη δική του παρουσία. Ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε με μέλη της ομάδας εργασίας του, σε καλό κλίμα και στο πλαίσιο γνωριμίας. Από σεβασμό, επίσης, στην επιθυμία του κ. Αλαφούζου.

Τούτο, όπως είναι κατανοητό, απέχει πολύ από το ότι οι δύο πλευρές (Νταμπίζας-Παναθηναϊκός) είναι κοντά σε συμφωνία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ραντεβού γνωριμίας Νταμπίζα-πλευράς Παϊρόζ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.