ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλοι θέλουν Γιαννακόπουλο στον Ερασιτέχνη

Κάθε Παναθηναϊκός βλέπει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, ως τον καταλληλότερο για ν' αναλάβει τη «Μάνα του Λόχου».
Όλοι θέλουν Γιαννακόπουλο στον Ερασιτέχνη

Η συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην έντυπη έκδοση του Sportime έβγαλε την μεγάλη είδηση, ότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι έτοιμος ν’ αναλάβει όλο τον Ερασιτέχνη κι όχι μόνο το βόλεϊ ανδρών.

Γιαννακόπουλος στο Sportime: «Θα πάρω τον Ερασιτέχνη»

Φυσικά, αυτή είναι η καλύτερη δυνατή εξέλιξη που μπορεί να προκύψει για τη «Μάνα του Λόχου». Ο Γιαννακόπουλος μπορεί να βγάλει από το τέλμα του Πρωτοδικείου τον Ερασιτέχνη, να του δώσει ξανά πνοή, να τον εξυγιάνει οικονομικά (σ.σ. σε μία «τρύπα» που αυτή τη στιγμή είναι κοντά στα 3,6 εκατ. ευρώ) και φυσικά, σε βάθος χρόνου, να επαναφέρει τα τμήματα του Α.Ο. σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Δεν υπάρχει ούτε ένας Παναθηναϊκός, που να μην βλέπει με καλό μάτι την επικείμενη εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Άλλωστε στο παρελθόν, η οικογένειά του έχει προσφέρει τα μέγιστα στον Ερασιτέχνη και ειδικά επί προεδρίας Θανάση Γιαννακόπουλου, η «Μάνα του Λόχου» βίωνε μερικά από τα καλύτερά της χρόνια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όλοι θέλουν Γιαννακόπουλο στον Ερασιτέχνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.